Royal Burner erfaring

For første gang på mange år har jeg forsøkt slankepiller og kort oppsummert er jeg positivt overrasket, meget fornøyd, ja rett og slett imponert. Min erfaring med Royal Burner er med andre ord god og strengt tatt burde jeg ikke ha blitt overrasket over effekten.

Oppgitt slankeeffekt
Jeg burde ikke ha blitt overrasket over effekten fra Royal Burner fordi påstandene forhandleren kommer med støttes av studier og annen relevant forskning. Mange brukere har da også delt gode erfaringer med de aktive ingrediensene, på flere anerkjente nettsteder. Når det gjelder oppgitt slankeeffekt som er muligheten til å gå ned i vekt uten sultfølelse og søtsug en av fordelene som nevnes og kort oppsummert er forhandleres poeng som følger. Royal Burner gir raskt vekttap på grunn av unike virkestoffer for økt fettforbrenning og redusert appetitt. Dette er troverdig påstander, både i følge forskning og erfaringer.

Ingrediensene i Royal Burner
Royal Burner inneholder en unik kombinasjon som består av 6 effektive ingredienser. Disse ingrediensene er glucomannan som demper appetitten før måltider og som forlenger metthetsfølelsen etter måltider. Vi har afrikansk mango og bringebær ketoner som begge øker mengden fett som forbrennes, fordi de stimulerer denne prosessen i kroppen. Vi har grønne kaffebønner som også øker forbrenningen og som i tillegg sørger for at Royal Burner virker ved å redusere opptaket av karbohydrater. Til slutt har vi Vitamin B3 som er viktig for energiomsetningen, samt krom som er med på å stabilisere blodsukkeret. Sistnevnte gir flere fordeler, inkludert redusert søtsug.

Dokumentasjon
Som nevnt burde jeg ikke ha blitt overrasket over mine gode erfaringer med Royal Burner og årsaken til det er den gode dokumentasjonen. Et godt eksempel i så måte er glucomannan som har fått positiv omtale av NRK, som har fått en unik godkjenning fra EU og som har vært gjenstand for mange lovende studier. Et annet eksempel er afrikansk mango som i følge en studie omtalt her kan gi et betydelig og raskt vekttap. Jeg nevner til slutt grønne kaffebønner som i følge studier utført i Norge og ved Antonio e Margherita Hospital i Italia kan fordoble vekttapet og vel så det. Kort oppsummert er Royal Burner en troverdig slankepille.Plusser og minuser

+ Meget godt dokumenterte ingredienser

+ Gode erfaringer med Royal Burner

+ Økt fettforbrenning gir effektiv slanking

+ Redusert appetitt gjør slanking enklere

+ Redusert opptak av karbohydrater gir resultater

- Selges kun som abonnement (vel å merke bindingsfritt)


Her finner du sterke slankepiller
Her finner du flere produktomtaler