Biothin slankepiller anbefales

Biothin er slankepiller som i følge studier kan et raskt og betydelig vekttap. Blant annet viser en tysk studie at du kan gå ned 10 prosent av kroppsvekten på kun to månender. Nedenfor kan du lese om hvordan og hvorfor Biothin virker og nederst på siden finner du et meget godt tilbud på dette rimelige slankemiddelet.

Oppgitt slankeeffekt
I følge forhandleren er Biothin et naturlig slankemiddel som tar til seg og fjerner fett fra maten, slik at dette ikke tas opp i kroppen. Videre hevdes det at Biothin kan fjerne opp mot 30 prosent av alt fettet en person spiser og det vil naturligvis gi utslag på vekta. På salgssidene for disse slankepillene vises det da også til en overbevisende tysk studie som indikerer at de fleste kan forvente gode resultater. Biothin skal for øvrig også hjelpe mot sultfølelsen og forhandlerens påstander fremstår som relativt godt dokumenterte. 

Ingredienser
Biothin er både navnet på den aktive ingrediensen og på selve slankeproduktet og dette er et naturlig fiberkompleks som kan ta til seg og fjerne fett. Etter det vi kan forstå har Biothin de samme egenskapene som komplekset brukt i RedXforte (utgått) og XLS Medical Fatbinder. Forskjellen er at Biothin er langt, langt rimeligere og således fremstår som et bedre alternativ. Legg elles merke til at kromtabletter er inkludert ved kjøp av Biothin og krom virker først og fremst ved å stabilisere blodsukkeret. Det kan gi økt fettforbrenning og er effektivt for å kontrollere søtsuget.

Dokumentasjonen
At fiberkompleks som Biothin, med flere kan ta til seg og fjerne fett er velkjent og som nevnt viser forhandleren til en overbevisende tysk studie hvor slankeeffekten har blitt påvist. Denne studien viser at Biothin kan fjerne så mye som 30 prosent av fettet en person spiser og det er mye. Når det gjelder kosttilskuddet krom så er den stabiliserende effekten på blodsukkeret anerkjent av de fleste eksperter og spesielt personer som sliter med å kontrollere søtsuget vil dra nytte av kromtabletter.

Produktet er utgått - Vi anbefaler Maxmedix Fatbinder som er CE-sertifisert, les mer


Plusser og minuser

+ Slankeeffekten er dokumentert

+ Biothin fjerner mye fett

+ Biothin kan dempe sultfølelsen

+ Dette er et meget rimelig slankeprodukt.

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)