T-Rex virker mot overvekt

T-Rex er slankepiller som virker, enkelt og greit. Dokumenterte ingredienser som grønn te og theobromine sørger for at det blir enklere å gå ned i vekt og dette er slankepiller som virker på flere forskjellige måter. Blant annet virker T-Rex ved å øke fettforbrenningen, samt ved å dempe søtsuget. 

Oppgitt slankeeffekt
T-Rex er i følge forhandleren en av de mest effektive fettforbrennerne som er tilgjengelige og i tillegg kan du forvente andre fordeler. T-Rex skal nemlig også virke ved å dempe søtsuget, gi mer energi og mer overskudd. I tillegg kan du forvente en vanndrivende effekt, noe som kan gi meget raske resultater. Hvorvidt det finnes bedre alternativer skal vi ikke uttale oss om, men forhandlerens påstander er troverdige og støttes av uavhengig forskning. Vi er med andre ord overbevist om at T-Rex virker.

Ingredienser
Grønn te og theobromine som finnes i kakao er de to ingrediensene som først og fremst skal sørge for slankeeffekten fra T-Rex og sistnevnte bidrar blant annet med en vanndrivende effekt, noe som betyr raske resultater. I tillegg kan denne ingrediensen dempe sultfølelsen og gi mer energi. Først og fremst virker imidlertid T-Rex som en fettforbrenner og det sørger ingrediensen grønn te for. Studier viser faktisk at denne ingrediensen alene kan øke forbrenningen med 100-200 kcal pr dag og i tillegg vil en større andel fett forbrennes som energi. 

Dokumentasjon
På salgssidene for T-Rex viser forhandleren til en studie på grønn te som viser en økt forbrenning på 178 kcal. Det er et resultat som støttes av en rekke andre studier og blant annet har forskere ved universitet i Genève kommet til en lignende konklusjon, noe du kan lese mer om her. Mer informasjon om hvorfor grønn te og T-Rex virker finner du her. Når det gjelder theobromine skriver blant annet Livestrong.com at denne ingrediensen kan øke fettforbrenningen, gi en vanndrivende effekt, gi mer energi, samt dempe sultfølelsen. 


Plusser og minuser

+ T-Rex inneholder ingredienser som virker

+ Inneholder mer grønn te enn de fleste konkurrenter

+ Økt fettforbrenning og hjelp til å kutte kalorier

+ En vanndrivende effekt for raske resultater

+ Fettopptaket kan bli redusert

- Tilbys ikke som abonnement

Les om flere slankepiller