Konjak Superfiber funker

Mange har god erfaring med glucomannan (konjakrot) som er navnet på den aktive ingrediensen i slankepillen Konjak Superfiber. Dette er med andre ord slankepiller som funker og effekten er godt dokumentert, spesielt i forhold til å motvirke sultfølelsen. Konjak Superfiber er med andre ord slankepiller som først og fremst hjelper deg å kutte kalorier.

Oppgitt slankeeffekt
Konjak Superfiber hjelper mot sultfølelsen og du kan gå ned så mye som 4 kilo pr måned. Det er forhandlerens påstander som vi ikke finner grunn til å betvile. Effekten fra glucomannan er nemlig usedvanlig godt dokumentert og kalorikutt er som kjent en effektiv slankemetode, så lenge du ikke overdriver. Konjak Superfiber kan for øvrig også redusere fettopptaket, men det er bedre kontroll over appetitten som er den best dokumenterte slankeeffekten fra dette produktet.

Ingredienser
Glucomannan som utvinnes fra konjakroten er som nevnt den aktive ingrediensen i Konjak Superfiber og kort forklart er dette kostfibre som blant annet kan ta til seg mye vann. Når du tar Konjak Superfibre sammen med vann vil med andre ord disse fibrene svelle ut og den massen som dannes gjør deg mettere. Glucomannan lurer med andre ord kroppen til å tro at du har spist og dermed blir det selvfølgelig langt enklere å kutte kalorier.

Dokumentasjon
Mange har god erfaring med slankeeffekten fra Konjak Superfiber og som nevnt ovenfor erdenne usedvanlig godt dokumentert og den påstanden kommer vi med av følgende grunn. Den aktive ingrediensen glucomannan har fått en unik godkjennelse fra EFSA som har vurdert relevant forsking og godkjennelsen er som følger. Det er tillatt å reklamere for glucomannan med påstander om en slankende effekt. Dette er betydningsfullt fordi EFSA er EU sitt ekspertpanel og de er kjent for å være like kritiske som det norske mattilsynet. Plusser og minuser

+ Konjak Superfiber gjør det enklere å kutte kalorier

+ Slankeeffekten er meget godt dokumentert.

+ Glucomannan har en positiv effekt på kolesterolnivået.

+ Fettopptaket kan bli redusert

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)