Nedi i vekt med Detoxkuren

Detoxkuren er et kosttilskudd som kan hjelpe deg ned i vekt og som i tillegg kan gi en rekke andre helsefordeler. Aktive ingredienser med dokumentert effekt er en av fordelene med denne detoxkuren og en annen fordel er en lave prisen. Legg også merke til at du kan forsøke Detoxkuren gratis.

Oppgitt effekt
Noe vekttap og mindre cellulitter er blant fordelene Detoxkuren i følge forhandleren kan gi, men dette er ikke bare slankepiller. Blant andre helsefordeler som nevnes er mer energi og overskudd, bedre blodsirkulasjon, sunn hud og sunt hår. Disse påstandene stemmer relativt godt overens med den kunnskapen som finnes om de aktive ingrediensene i Detoxkuren. Det er ingredienser som blant annet er velkjente for å virke vanndrivende, for å styrke hud, negler og hårvekst, samt for å bedre fordøyelsen og blodsirkulasjonen.

Ingredienser
Kjerringrokk, også kjent som Åkersnelle er en av de aktive ingrediensene i Detoxkuren og dette ekstraktet virker blant annet vanndrivende. I følge Urtekildens planteleksikon virker også denne ingrediensen styrkende for negler og hår, betennelseshemmende og blodrensende. Neslerot finnes også i Detoxkuren og noen av effektene er en utrensende og avgiftende effekt. Det betyr at forbrenningen kan økes og i tillegg virker Neslerot vanndrivende. Også ingrediensen Bjørkeblad virker vanndrivende og vi kan med andre ord trygt slå fast at Detoxkuren vil hjelpe deg å bli kvitt overflødig kroppsvæske.

Dokumentasjon
Ekspertene er uenige om hvorvidt vi har bruk for detoxkurer og om de potensielle helsefordelene, noe du kan lese mer om her. Det som imidlertid er sikker er at ingrediensene i Detoxkuren kan gi en rekke helsegevinster inkludert noe økt forbrenning og raskt vekttap gjennom en vanndrivende effekt. Her kan du lese mer om helsefordelene fra Kjerringrokk og her kan du lese mer om helsefordelene fra Bjørkeblad. Mer enn 20 potensielle helsefordeler fra neslerot kan du lese om her og her finner du en av forfatterens andre nettsteder.

Sjekk denne artikkelen for gode detox-kurer


Plusser og minuser

+ Du kan forsøke Detoxkuren gratis

+ Kan gi en rekke helsefordeler

+ Godt dokumentert vanndrivende effekt

+ Dette er et rimelig kosttilskudd

- Selges kun som abonnement

- Vekttapet vil være begrenset