Er MetaBurn årets slankenyhet?

Litt forsinket kommer her vår omtale av kosttilskuddet MetaBurn som vi virkelig har tro på. Effektive ingredienser med dokumentert slankeeffekt som virker på flere forskjellige måter bør kunne legge et godt grunnlag for at du skal nå idealvekta.

Oppgitt slankeeffekt 
MetaBurn er slankepiller som i følge forhandleren kan øke forbrenningen av karbohydrater og fett, som kan dempe søtsuget og som kan sørge for at lagret kroppsfett omdannes til energi og forbrennes. For godt til å være sant tenker du muligens, men dette er påstander som støttes av en rekke uavhengige studier og annen forskning. I dette tilfellet finnes det med andre ord ingen grunn til å betvile forhandlerens opplysninger og vi har stor tro på at MetaBurn vil bli en skikkelig bestselger de neste årene.


Ingredienser i MetaBurn
MetaBurn inneholder 4 aktive ingredienser som er såpass effektive at de også hver for seg selges om slankeprodukter. En av disse ingrediensene er grønn te som både kan dempe søtsuget, øke kaloriforbruket og i tillegg stimulere selve forbrenningen av lagret kroppsfett. En annen ingrediens som finnes i MetaBurn er chili som først og fremst øker energiomsetningen og sørger for at mer fett forbrennes. De to siste ingrediensene i MetaBurn er krom som stabiliserer blodsukkeret og derfor kan redusere søtsuget, samt fucoxanthin. Sistnevnte utvinnes fra algen/sjøplanten wakame og bidrar først og fremst til økt forbrenning.

Dokumentasjonen
Det faktum at krom kan hjelpe mot søtsuget er allment akseptert og både japanske, russiske og danske forskere har påvist slankeeffekten fra fucoxanthin. De to best dokumenterte ingrediensene er imidlertid chili og grønn te som har vært gjenstand for mye forskning. Blant annet har forskere funnet ut at chili kan omdanne hvite fettceller til brune fettceller, noe som gir økt fettforbrenning (litt forenklet er det slik at hvite fettceller lagrer fett, mens de brune forbrenner). Grønn te som er den viktigste ingrediensen i MetaBurn kan du lese mer om på denne siden hvor det henvises til en rekke relevante studier. 
Pluss og minus


+ Unik kombinasjon av effektive slankeingredienser

+ MetaBurn kan øke fettforbrenningen

+ MetaBurn kan redusere søtsuget

+ Ingrediensene har relativt godt dokumentert effekt


- Selges kun som abonnement (bindingsfritt)