Coffee & Konjac kosttilskudd for vektreduksjon

Coffee & Konjac er et kosttilskudd for deg som ønsker hjelp til å gå ned i vekt og disse slanketablettene er absolutt verdt pengene og vel så det. Det fordi du her får slankepiller som både inneholder ekstrakt fra grønne kaffebønner.

Litt om slankeeffekten
I følge salgssidene er Coffee & Konjac et kosttilskudd som både demper sultsølelsen og i tillegg reduserer kroppens opptak av karbohydrater slik at mer lagret fett forbrennes. Videre skal Coffee and Konjac bidra til at søtsuget reduseres, motvirke lavt stoffskifte, samt regulere blodsukkernivået og forbrenningen. Det er påstander som stemmer godt overens med relevant forskning og vi finner ingen grunn til å betvile at dette kosttilskuddet virkelig hjelper mot overvekt.

Disse slankepillene hjelper deg å kutte kalorier

Ingrediensene
Kosttilskuddet Coffee & Konjac inneholder 4 aktive ingredienser og to av disse er mineralene krom og jod som blant annet bidrar til at kaloriene vi spiser ikke ender opp som kroppsfett, men forbrennes som energi. Krom er også kjent fort å dempe søtsuget, mens jod er viktig for en velfungerende forbrenning. Som navnet tilsier er imidlertid grønne kaffebønner og glucomannan (konjakrot) de viktigste ingrediensene i Coffee & Konjac og glucomannan virker først og fremst ved å gi metthetsfølelse før måltider, samt ved å forlenge den etter måltider. Ekstrakt fra grønne kaffebønner finnes i en rekke kosttilskudd og årsaken er først og fremst at denne ingrediensen reduserer opptaket av karbohydrater, slik at mer lagret kroppsfett forbrennes. 

Dokumentasjonen
EFSA er et EU-organ som blant annet fører tilsyn med kosttilskudd og der er like strenge som norske myndigheter. Kun noen få av flere hundre ingredienser godkjennes og flere av disse finnes i Coffee & Konjac. Faktisk har EFSA godkjent påstander om effekt i forhold til slanking både fra glucomannan, jod og krom. Spesielt er godkjennelsen av glucomannan imponerende og den sier mye om hvor godt dokumentert slankeeffekten er. Her kan du lese mer om denne godkjennelsen og her kan du lese om forskning hvor slankeeffekten fra grønn kaffe ekstrakt har blitt påvist. 

Vi anbefaler Royal Burner med de samme + enda flere effektive virkestoff.


Pluss og minus

+ Dette er et norskutviklet kosttilskudd

+ Unik kombinasjon av effektive slankeingredienser

+ Glucomannan for slanking uten sultfølelse

+ Grønne kaffebønner for økt forbrenning

+ Unike godkjennelser fra EFSA (EU)