CLA Turbo for effektiv slanking

CLA Turbo er slankepiller som kan gi et vekttap på nesten 1,5 kilo pr uke. Det er mulig fordi disse slankepillene ikke bare inneholder CLA, men også krom og Opuntia. Dette er alle ingredienser med dokumentert effekt og det finnes svært få slankemidler som kan måle seg med CLA Turbo.

Oppgitt slankeeffekt 
Økt forbrenning, redusert fettopptak og mindre fett rundt magen er i følge forhandleren det du kan forvente fra CLA Turbo som også skal hjelpe deg å unngå jojo-slanking, blant annet fordi muskulaturen styrkes. Videre hevdes det at du ved hjelp av CLA Turbo kan gå ned 6 kilo allerede den første måneden. Det er muligens å ta litt hardt i, men faktum er at de fleste av forhandlerens påstander samsvarer godt med resultater fra studier og annen forskning på de ingrediensene som finnes i CLA Turbo.

Ingredienser i disse slankepillene
CLA Turbo inneholder naturlig nok CLA og det er et populært slankemiddel som øker forbrenningen en god del. I tillegg er det slik at CLA skal sørge for at muskelmassen bevares selv om du går ned i vekt, noe som er viktig for å opprettholde forbrenningen. Opuntia finnes også i CLA Turbo og dette er et kaktusekstrakt som blokkerer fett og som også kan bidra til økt fettforbrenning. Når det gjelder krom er det et mineral som har en stabiliserende effekt på blodsukkeret og det gir to fordeler relatert til slanking. For det første vil mange oppleve at søtsuget reduseres og for det andre kan det bidra til at fettforbrenningen forbedres.

Dokumentasjon 
Vi vil betegne CLA Turbo som er relativt godt dokumentert slankeprodukt og blant annet har forskere i følge healthline.com gått gjennom 18 studier på slankeeffekten fra CLA og konkludert med at denne ingrediensen hjelper mot magefett. Slankeeffekten fra Opuntia er klinisk dokumentert av et laboratorium i Frankrike og krom sin stabiliserende effekt på blodsukkeret er en allment akseptert påstand som blant annet er omtalt på nettstedet
Pluss og minus

+ CLA Turbo reduserer kroppens fettopptak+ Muskelmassen bevares og forbrenningen økes


+ Dette er et rimelig slankeprodukt

+ En helt ny kombinasjon av effektive slankeingredienser

- Selges kun som abonnement