Alli slankepiller, virker det?

Det er igjen mulig å kjøpe Alli slankepiller og vi kan med en gang slå fast følgene. Ja, Alli slankepiller virker godt mot overvekt. Dette er et slankeprodukt som inneholder det effektive virkestoffet Orlistat som bevislig blokkerer og fjerner fett fra kroppen.

Oppgitt slankeeffekt 
I følge forhandler og produsent er Alli et slankeprodukt som blokkerer fett og det som skjer er følgende. Virkestoffet Orlistat sørger for at en del av matfettet vi får i oss ikke tas opp i kroppen, men i stedet forsvinner ut av kroppen vi avføringen. Det er påstander som er meget godt dokumenterte og studier viser at den mengden Orlistat som finnes i Alli fjerner om lag 25 prosent av fettet vi får i oss.

Ingredienser
Det er som nevnt Orlistat som er den aktive ingrediensen i Alli slankepiller og dette virkestoffet finnes også i slankemedisinen Xenical. Slankeeffekten fra Orlistat er omtalt ovenfor og her finnes mer informasjon om dette virkestoffet. Legg merke til at det finnes store forskjeller på Alli og Xenical, selv om begge disse slankemidlene inneholder det samme virkestoffet. 

Kort forklart er Alli et reseptfritt alternativ som inneholder 27mg Orlistat pr tablett, mens Xenical er det reseptbelagte alternativet som inneholder 120mmg Orlistat pr tablett. Alli gir med andre ord lavere risiko for bivirkninger, mens Xenical er det mest effektive alternativet. Begge disse slankepillene kan forøvrig kjøpes lovlig på nett og her finnes informasjon om bestilling av Xenical.(Xenical kan dessverre ikke lenger bestilles). Svenske lesere finner informasjon om legemilder på nett på siden levitraonline.

Sjekk hvorfor T-Rex slankepiller virker

Hvordan kjøpe Alli online?
Som nevnt er det igjen mulig å kjøpe Alli og dette er en reseptfri slankemedisin som kan kjøpe lovlig fra aktører innen EU/EØS. Vi anbefaler denne nettbutikken som har et godt rykte og som tilbyr konkurransedyktige priser. På deres nettsider finnes utfyllende informasjon om betingelser, priser og fordeler som fri frakt. Legg for øvrig merke til at den versjonen av Alli som ble solgt for noen år siden innehold mer av virkestoffet Orlistat. Det er for tiden ikke mulig å bestille Alli, men du kan trygt kjøpe det effektive alternativet MaxMedix Fettbinder som er CE-sertifisert som medisinsk slankemiddel.

Pluss og minus

+Det er bevist at Alli virker

+Du får Orlistat uten resept

+Fjerner opptil 25 prosent av fettet

-Kan gi bivirkninger, spesielt i kombinasjon med fettrike måltider