PhasoCal med Phaseolamin

PhasoCal er slankepiller som reduserer opptaket av karbohydrater med opp mot 70 prosent. Dette er med andre ord en effektiv karboblokker som kan sette fart på fettforbrenningen. Phaseolamin er den aktive ingrediensen i PhasoCal og dette er med andre ord slankepiller av typen Phaseolus.

Oppgitt slankeffekt
I følge forhandlerens nettsider er PhasoCal slankepiller som blokkerer karbohydrater slik at kroppens opptak reduseres. Dette er en påstand som stemmer godt overens med relevant forskning og litt mer presist virker PhasoCal som følger. Enzymet som spalter stivelse til glukose blir nøytralisert og dermed forlater stivelsen kroppen ufordøyd. Det betyr at den ikke fordøyes og ender opp i kroppen som fettreserver.

Ingredienser i PhasoCal
Phaseolamin er den aktive ingrediensen i PhasoCal og dette ekstraktet utvinnes fra hvite hagebønner, også kjent under det latinske navnet Phaseolus Vulgaris. PhasoCal er med andre ord slankepiller av typen Phaseolus og disse produktene har fått mye positiv medieomtale, først og fremst fordi slankeeffekten er godt dokumentert. 

Dokumentasjon
Det har blitt foretatt minst 10 studier hvor slankeeffekten fra Phaseolus har blitt påvist og vi kan således trygt betegne PhasoCal for et godt dokumentert slankeprodukt. Videre fremstår PhasoCal som effektive slankepiller og de mest lovende studiene viser et ukentlig vekttap på opp mot 1 kilo. Andre studier viser et vekttap på opp mot 0,5 kilo og det er nok mest realistisk. 

Flere av studiene som viser at PhasoCal hjelper mot overvekt er omtalt på nettstedet nutritionj.com som konkluderer med at Phaseolus produkter bidrar til å begrense opptak av karbohydrater, samt til vektreduksjon. Et eksempel på de mange omtalte studiene er 30 dagers studie hvor deltakerne var moderat overvektige og hadde en stabil vekt. Etter 2 uker hadde deltakerne som fikk Phaseolus i snitt gått ned 3 kilo, mens kontrollgruppen i snitt gikk ned 0,35 kilo.

Det finnes mange studier med lignende resultater, men legg merke til at deltakerne som gikk ned i vekt ved hjelp av Phaseolus hadde ett kosthold med relativt mye karbohydrater. PhasoCal er med andre ord ikke slankepiller for deg som går på lavkarbo, noe betegnelsen karboblokker da også tilsier.


Plusser og minuser

+ PhasoCal er et rimelig slankeprodukt

+ Slankeeffekten fra Phaseolus er godt dokumentert

+ Blokkerer karbohydrater og bidrar tik økt fettforbrenning

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)