GlucoMax – Kapsler med glucomannan

Mange mislykkes med slankingen på grunn av den demotiverende sultfølelsen, men det finnes hjelp å få. GlucoMax er nemlig slankepiller som gjør at du føler deg halvmett allerede før du begynner å spise. Det er for øvrig den EU-godkjente ingrediensen glucomannan som sørger for at GlucoMax virker effektivt mot overvekt.

Oppgitt slankeeffekt
Det beste innen vektkontroll. Slik markedsføres GlucoMax og kapsler med glucomannan er da også en type slankepiller som beviselig virker. Når det gjelder slankeeffekten fokuseres det på at glucomannan kan ta til seg 50 ganger sin egen vekt i vann. Videre peker forhandleren på at dette er kapsler som gir økt metthetsfølelse, som reduserer fettopptaket og som bedrer fordøyelsen.

Ingredienser
Glucomannan er den aktive ingrediensen i GlucoMax og dette er kostfibre som utvinnes fra konjakroten. Videre er dette kostfibre som bevislig er bra for fordøyelsen og som bevislige gir økt metthetsfølelse. Forklaringen på sistnevnte er at det ved inntak av vann og GlucoMax kapsler vil dannes en geleaktig masse i magesekken, en masse som gir metthetsfølelse. I følge forhandleren skal denne for øvrig også denne massen kunne ta til seg fett fra maten og fjerne dette fra kroppen.

Dokumentasjon
Det finnes ingen grunn til å tvile på at glucomannan kapsler virker godt mot overvekt og GlucoMax er således et godt alternativ for deg som ønsker å gå ned i vekt ved hjelp av slankepiller. Faktisk er glucomannan det eneste naturlige virkestoffet som EU har godkjent at markedsføres med en slankende effekt, noe som sier mye om hvor godt dokumentert slankeeffekten er. Faktisk er det ingen slankepiller som har en bedre dokumentert effekt.

GlucoMax vil gi økt metthetsfølelse slik at det blir enklere å kutte kalorier og her finner du godkjennelsen (vurderingen) fra EU. Denne vurderingen er for øvrig utført av EU sitt svar på det norske Mattilsynet og de er svært kritiske i sine vurderinger. En av mange studie som har påvist slankeeffekten fra glucomannan kapsler finnes her

Produktet selges ikke lenger - Her kan du kjøpe glucomannan

Plusser og minuser

+ GlucoMax er et forholdsvis rimelig slankeprodukt 

+ Glucomannan kapsler har en meget godt dokumentert slankeeffekt

+ Det blir mye enklere å kutte kalorier

+ Du får sannsynligvis bedre fordøyelse 

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)