XLS Medical Fettbinder mot matfettet

XLS Medical kommer i tre forskjellige utgaver og i denne artikkelen ser vi nærmere på den som skal binde og fjerne fett. Virker XLS Medical Fettbinder så godt som reklamen vil ha oss til å tro? Det er mye som tyder på at det dessverre ikke er tilfellet.

Oppgitt slankeeffekt
XLS Medical Fettbinder reduserer opptaket av fett med opptil 28 prosent og det helt uten uønskede bivirkninger. Videre vil dette kosttilskuddet hjelpe deg å gå ned tre ganger så mye som du gjør ved hjelp av å spise sunt alene. Dette er forhandlerens påstander om XLS Medical Fettbinder og når det gjelder reduksjon i opptaket av fett er det en god dokumentert påstand som vi ikke finner grunn til å betvile.
Når det gjelder påstanden om «helt uten uønskede bivrikninger» er det derimot større grunn til å være skeptisk, fordi mange brukere melder om plagsomme bivirkninger. Vi er også skeptiske til påstanden om at du går ned 3 ganger så mye ved hjelp av XLS Medical, fordi effekten vil varierer fra person til person og fordi utgangspunktet har mye å si. Slanker jeg meg med 100 gram pr måned vil et kosttilskudd som egentlig ikke er veldig effektivt kunne mangedoble vekttapet…..

Ingrediensene
XLS Medical Fettbinder bygger på et ekstrakt som i hovedsak er utvunnet fra kaktusplanten Opuntia ficus-indica og denne ingrediensen omtales gjerne som et naturlig fiberkompleks. Effekten er at dette ekstraktet tar til seg og fjerner fett fra maten, slik at vi får i oss færre kalorier og det virker naturlig nok mot overvekt. Det mye rimeligere slankeproduktet Biothin inneholder for øvrig et lignende ekstrakt som gir minst like god slankeeffekt til en lavere pris.

Dokumentasjonen
Ekstraktet som er benyttet i RedXForte heter NeOpuntia og er blant annet dokumentert gjennom kliniske studier ved Bio Serae Laboratories i Frankrike. At fiberkomplekset som er benyttet i XLS Medical Fettbinder virker like godt fremstår rimelig sikkert og i tillegg viser produsenten til flere studier hvor det er påvist at XLS Medical Fettbinder hjelper mot overvekt. En relevant studie som viser at XLS Medical virker er omtalt på disse sidene.


Pluss og minus

+ Inneholder det patenterte stoffet Litramine 

+ slankeeffekten er forholdsvis godt dokumentert

+ XLS Medical Fettbinder vil nesten garantert gi slankeeffekt 

- Mange brukere melder om plagsomme bivirkninger

- Det finnes rimeligere alternativer som er like effektive