Ultimate Chili & Raspberry Ketone Burner

Ultimate Chili & Raspberry Ketone Burner er navnet på et slankeprodukt som nå er lansert i Norge og dette er slankepiller for deg som ønsker økt fettforbrenning. Ingrediensene Chili og bringebærketoner er begge forholdsvis godt dokumenterte, noe som gjør Ultimate Chili & Raspberry Ketone Burner til et godt alternativ.

Oppgitt slankeeffekt 
Forhandleren av Ultimate Chili & Raspberry Ketone Burner fokuserer på at dette er slankepiller for økt fettforbrenning og at dette oppnås gjennom noe som kalles metabolsk termogenese. Det er en påstand som støttes av en god del forskning og forhandleren legger stor vekt på at den kjente programlederen Dr. OZ anbefaler bringebærketoner. Metabolsk termogenese viser for øvrig til kroppens produksjon av varme, en prosess som krever en god del energi.

Ingredienser i Ultimate Chili & Raspberry Ketone Burner
Som navnet tilsier er chili og bringebærketon de aktive ingrediensene i Ultimate Chili & Raspberry Ketone Burner og begge disse ingrediensene stimulerer til økt fettforbrenning. Av disse to ingrediensene fremstår bringebær keton som den viktigste, fordi disse slankepillene inneholder størst mengde av dette virkestoffet. Faktisk inneholder en pille like mye bringebærketon som man finner i 40 bringebær.

Bringebærketoner omtales gjerne som et konsentrert bringebærekstrakt og tabletter med denne ingrediensen har blitt en bestselger i USA og flere andre vestlige land. Også her i Norge selges det flere typer tabletter med bringebærketon, men vi kjenner ikke til andre slankepiller solgt her til lands som har bringebærketoner som hovedingrediens.

Dokumentasjon
Ingrediensene i Ultimate Chili & Raspberry Ketone Burner er som nevnt forholdsvis godt dokumentert og forskning som har påvist slankeeffekten fra chili er blant annet påvist gjennom forskning omtalt på cbsnews.com og sciencedaily.com. Når det gjelder bringebærketoner er dette en såpass ny slankeingrediens at det ikke finnes like mye relevant forskning. Men, en del lovende resultater har dukker opp og de er blant annet omtalt på livescience.com


Pluss og minus

+ Inneholder maks dose av bringebærketoner

+ Kan øke fettforbrenningen en god del

+ Slankeeffekten er forholdsvis godt dokumentert

+ Brinegebærekstrakt anbefales av Dr Oz

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)

- Ingen vet helt sikkert hvor effektivt bringebærketoner virker

Klikk for å lese om GlucoMax - Klikk for å lese om flere slankepiller