Vil du teste CFK Forte?

Dersom du velger å teste CFK Forte får du nå disse slankepillene til redusert i pris og i tillegg kan du få en verdifull gave i form av en serie hudpleieprodukter. Forhandleren har tydeligvis stor tro på CFK Forte og nå ønsker de at du skal teste dette produktet og så gi tilbakemelding om slankeeffekten, en slankeeffekt som kan bli betydelig.

Slankeeffekten 
I følge forhandleren er CFK Forte slankepiller som øker forbruket av kalorier og som bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, noe som er viktig for en optimal fettforbrenning. Påstandene fra forhandleren stemmer godt overens med relevant forskning og det har blant annet blitt påvist at flere av ingrediensene i CFK Forte både øker forbruket av kalorier og i tillegg kan omdanne hvitt fett til brunt fett.

Disse slankepillene øker forbrenningen og blokkerer fettopptaket

Ingredienser i CFK Forte
Det er først og fremst fucoxanthin og chili som sørger for at CFK Forte kan gi økt forbruk av kalorier og det er også disse to ingrediensene som kan sørge for at hvitt fett omdannes til brunt fett. Det kan gi en betydelig slankeeffekt fordi det er slik at hvite fettceller lagrer fett, mens brune fettceller bidrar til at fett forbrennes. Når det gjelder de to andre ingrediensene i CFK Forte er det krom og B-vitamin. Krom er et mineral som bidrar til å stabilisere blodsukkeret, noe som legger til rette for økt forbrenning og redusert søtsug. B-vitaminer er viktig for at kroppen skal opprettholde en høy forbrenning.

Dokumentasjon 
Det har blitt foretatt en rekke studier som viser at ingrediensene i CFK Forte gir en betydelig slankeeffekt og når det gjelder fucoxanthin finner du blant annet nyttig informasjon på sciencedaily.com. Når det gjelder chili har vi i andre produktomtaler av slankepiller omtalt en rekke studier som viser økt forbrenning og nylig kom vi over denne artikkelen om forskning som viser at chili kan omdanne hvitt fett til brunt fett. Når det gjelder slankeeffekten fra B-vitaminer er det velkjent at dette vitaminet er viktig for energiomsetningen, men et sunt kosthold hvor du spiser nok skal gi deg nok B-vitamin.

CFK Forte er ikke lenger tilgjengelig - Vi anbefaler CoffeeForte

Pluss og minus

+ Forhandleren fremstår som seriøs

+ CFK Forte kan øke forbrenningen en god del

+ Inneholder dokumenterte ingredienser

+ Muligheter til en verdifull gave

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)Klikk for å lese om MetaBurn
Klikk for å lese om T-rex
Klikk for å lese om Detox
Klikk for å lese om konjakroten
Klikk for å lese om CoffeeForte slankepiller
Klikk for å lese om slankekaffe
Klikk for å lese om PhasoCal
Klikk for å lese om Alli
Klikk for å lese om XLS Medical