Zvethol for bedre fettforbrenning

Zvethol er kort oppsummert slankepiller hvor den aktive ingrediensen er grønne kaffebønner. Det betyr at det potensielle vekttapet er på opp mot 0,5 kilo pr uke for personer som er overvektige og det må kunne sies å være meget bra. Dersom du ikke liker grønn kaffe, men ønsker å forsøker dette slankemiddelet er Zvethol et godt valg.

Oppgitt effekt fra Zvethol
Økt forbrenning, et naturlig vekttap og mer energi. Det er påstander fra forhandleren av Zvethol som fremstår troverdige. Et naturlig vekttap henviser til at dette er et naturlig slankeprodukt, mens mer energi er den mest tvilsomme påstanden. Riktignok viser studier at grønn kaffe kan gi mer energi, men koffeininnholdet er såpass lavt at du ikke kan forvente den store effekten. Økt forbrenning kan du derimot forvente og faktisk kan Zvethol bidra til bedre fettforbrenning på forskjellige måter.

Ekstrakt fra grønne kaffebønner
Det er grønne kaffebønner som er den aktive ingrediensen i Zvethol og i grønne kaffebønner finnes det naturlige virkestoffet klorogensyre som kan gi bedre fettforbrenning. Forklaringen på det er blant annet at opptaket av karbohydrater fra maten reduseres, slik at mer fett må forbrennes for at kroppen skal få nok energi. I tillegg er det slik at ekstrakt fra grønne kaffebønner kan øke forbruket av kalorier, noe som naturlig nok vil gi økt fettforbrenning. 

Dokumentasjonen
Det har blitt foretatt et titall lovende studier på slankeeffekten fra grønne kaffebønner og vi vil derfor betegne Zvethol som et forholdsvis godt dokumenterte slankepiller. En av disse studiene som finnes publisert i tidsskiftet The Journal of International Medical Research viste et ukentlig vekttap på nesten 0,5 kilo (studien hadde en varighet på 12 uker). I en annen studie omtalt her var vekttapet i snitt drøyt 7 kilo i løpet av 22 uker, mens deltarne i en italiensk studie i snitt gikk ned snaut 5 kilo i løpet av 9 uker. En fjerde studie publisert på biomedcentral.com viser lignende resultater og lederen for studien Dr. Hiroshi Shimoda konkluderte med at ekstrakt fra grønne kaffebønner kan anbefales til slanking.

Pluss og minusser

+ Zvethol er rimelige slankepiller

+ Effekten fra den aktive ingrediensen er forholdsvis godt dokumentert

+ Du får grønn kaffebønner i form av slankepiller

+ Et fullgodt alternativ til slankekaffe

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)