Slimspeed med effektive virkestoffer

Slimspeed ble for noen dager side lansert her til lands og mange vil nok velge disse slankepillene når nyttårsforsettet om å gå ned i vekt skal innfris. Slimspeed er nemlig slankepiller som både hjelper deg å kutte kalorier og som i tillegg gir økt fettforbrenning. Videre er dette et slankeprodukt som inneholder flere effektive virkestoff med påvist slankeeffekt.

Oppgitt slankeeffekt
Forhandleren hevder at Slimspeed blant annet skal sørge for en optimal fettforbrenning, reduserer trangen til søtsaker, forbedre stoffskiftet, samt rense kropp og lever for avfallsstoffer. Det er muligens å ta litt hardt i, men vi vil langt på vei gi forhandleren rett i sine påstander. Det fordi disse påstandene stemmer godt overens med forskning foretatt på ingrediensene i Slimspeed. Forskning viser for øvrig at redusert sultfølelse og økt forbrenning er de mest sannsynlige effektene fra Slimspeed.

Ingredienser i Slimspeed
Ekstrakt fra grønne kaffebønner, fra ingefær og fra kaktusplanten Caralluma fimbriata er de mest interessante ingrediensene i Slimspeed og sistnevnte har lenge vært benyttet som et sultfortrengende middel. I tillegg brukes Caralluma fimbriata for å øke utholdenheten og mot energimangel. Grønne kaffebønner er et ekstrakt som både kan reduserer kroppens opptak av karbohydrater og i tillegg stimulere til økt forbrenning, mens ingefær er et ekstrakt som først og fremst kan gi økt fettforbrenning.

Dokumentasjon
Det finnes en god del studier og annen forskning som har påvist en betydelig slankeeffekt fra ingrediensene i Simspeed og blant annet har naturalmedicinejournal.com omtalt en undersøkelse om grønne kaffebønner. Der ble 6 studier gjennomgått og det viste seg at grønn kaffe ekstrakt gir et betydelig vekttap. Når det gjelder ingefær har både japanske og nederlandske forskere påvist slankeeffekten. Når det gjelder Caralluma fimbriata finnes det en rekke overbevisende studier og en av disse kan du lese om her. Slimspeed inneholder forøvrig også fettforbrenneren bringebær keton, samt mariatistel som du kan lese mer om her.

Produktet er utgått - Sjekk det gode alternativet CLA Turbo


Pluss og minus

+ Flere effektive slankeingredienser

+ Slimspeed kan gi et betydelig vekttap

+ Det finnes en god del relevant og lovende forskning

+ Slimspeed er et helt unikt slankeprodukt

+ Dette er rimelige slankepiller

- Selges kun som abonnement (ikke bindinstid)


Dersom du ønsker å forsøke et slankemiddel som garantert virker anbefales Xenical Orlistat.