More Man kan hjelpe mot mannepupper

More Man er et kosttilskudd som kan hjelp deg ned i vekt og som skal være spesielt effektivt mot mannepupper. Forklaringen på det er først og fremst at More Man virker mot østrogendominans, en tilstand som også rammer menn og som kan forårsake mannepupper og en rekke andre plager som redusert sexlyst og energimangel.

Oppgitt effekt

Forhandleren av More Man markedsfører dette kosttilskuddet mot menn som er i ferd til å forandres til kvinner. De hevder at More Man vil gjøre deg sterkere, slankere og mer maskulin. Videre hevder de at dette kosttilskuddet blant annet skal hjelpe mot mannepupper og redusert sexlyst. Det er påstander som ikke på noen måte kan kalles urimelige og de stemmer med andre ord forholdsvis godt overens med relevant forskning og annen informasjon fra uavhengige kilder.

Ingredienser 

More Man inneholder kun naturlige ingredienser (virkestoff) og selges derfor reseptfritt som kosttilskudd. En av disse ingrediensene er Muira puama (Viagra of the Amazon) som både gir økt sexlyst og et bedre sexliv. Økt sexlyst gir også ingrediensen Mucuna pruriens som i tillegg kan bidra til mer effektiv slanking, samt hjelpe mot energimangel og for tidlig aldring.

Når det gjelder slankeeffekten fra More Man er sort pepper (bioperine) og neslerot de to mest interessante ingrediensene. Sort pepper fordi denne ingrediensen både kan blokkere opptaket av fett og i tillegg sørge for økt forbrenning. Neslerot fordi denne ingrediensen blant annet kan sørge for et stabilt insulinnivå, noe både er viktig i forhold til fettforbrenningen og for å kontrollere søtsuget. Neslerot hjelper også mot et for lavt testosteronnivå og kan både hjelpe mot lav sexlyst og mannepupper. Tips om hva som hjelper mot impotens finner du på denne siden.

Dokumentasjon

More Man inneholder flere ingredienser som lenge har vært benyttet innen tradisjonell medisin og som er anerkjent for sine helsefordeler. En god del forskning bekrefter dette og slankeeffekten fra sort pepper har blant annet blitt påvist i en studie publisert i Journal of Agricultural and Food Chemistry. Her kan du lese mer om forskning på slankeeffekten fra sort pepper. En av flere relevante studier på Muira puama kan du lese om her og her kan du lese mer om helsefordelene fra neslerot

Vi anbefaler denne slankenyheten

Plusser og minuser

+ Flere av ingrediensene er godt kjent fra tradisjonell medisin

+ More Man virker mot mannepupper, med mer

+ Dette er et kosttilskudd som skiller seg ut

+ Flere av ingrediensene er forholdsvis godt dokumenterte

+ Produktet selges av en forhandler med et godt rykte

- Vi har ikke funnet studier på selve produktet More Man