Embrace Xtreme Fakta

Slankepiller fra USA som kan hjelpe deg ned i vekt på flere forskjellige måter. Det er en grei beskrivelse av Embrace Xtreme som vi først og fremst vil beskrive som en fettforbrenner. Flere av virkestoffene i Embrace Xtreme har nemlig en dokumentert effekt nettopp i forhold til økt fettforbrenning, noe som burde kunne gjøre dette til en bestselger.

Oppgitt slankeeffekt
I følge forhandlerens nettsider er det slik at Embrace Xtreme kan øke slankeeffekten med så mye som 400 prosent og det betyr følgende. Dersom du slanker deg et halvt kilo pr uke vil Embrace Xtreme sørge for at vekttapet blir på opp mot to kilo. Det skal være mulig fordi dette er slankepiller som blant annet øker forbrenningen og er effektiv mot magefettet. I tillegg skal Embrace Xtreme gjøre deg mindre sulten og også redusere opptaket av fett. Forhandlerens påstander stemmer rimelig godt overens med forskning foretatt på virkestoffene i Embrace Xtreme, men vi finner ikke belegg for påstanden om redusert opptak av fett.


Ingredienser i Embrace Xtreme
Det finnes ikke informasjon om dette på forhandlerens nettsider, men i følge andre nettsteder inneholder Embrace slankepiller en rekke virkestoffer med dokumentert slankeeffekt. De mest interessante er nok grønn te, bringebær keton og sort pepper som alle kan øke forbrenningen, samt psyllium husk som skal virke på samme måte som glucomannan, nemlig gjennom å gi økt metthetsfølelse. Andre interessante ingredienser er koffein og Theobromine (finnes i kakaobønner) som både kan gi mer energi, økt fettforbrenning og redusert sultfølelse. Vi nevner også peppermynteolje som både kan dempe søtsug og sultfølelse.

Dokumentasjon
Forhandleren nevner at Embrace Xtreme inneholder klinisk beviste ingredienser, men det hjelper lite når ingen studier eller referanser nevnes. Vi har imidlertid funnet en rekke studier som indikerer at forhandleren har rett i sin påstand og blant annet kan du lese om studier på grønn te i denne artikkelen. Studier og informasjon om sort pepper finner du på weightlossobesity.com og når det gjelder Theobromine anbefales livestrong.com. Når det gjelder peppermynteolje har Dr. Bryan Raudenbush ledet en studie som påviste slankeeffekt og som blant annet ble publisert i New York Times.

Produktet selges ikke lenger, uvist av vilken grunn. Sjekk istedet denne bestselgeren

Pluss og minus

+ Embrace Xtreme bør kunne hjelpe deg ned i vekt

+ Dette er slankepiller med mange sjeldne og spennende ingredienser

+ Vi har funnet en god del positive tilbakemeldinger fra amerikanske brukere

+ Embrace Xtreme er et rimelig slankeprodukt

- Selges kun som abonnement

- Påstandene fra forhandleren er nok noe overdrevne

Sjekk våre tips om PhasoCal slankepiller
Sjekk gjerne våre tips om slankemedisinen Orlistat
Sjekk gjerne våre tips om More Man kosttilskudd