Vektburn for å bli kvitt fett

Vektburn er et forholdsvis nytt slankeprodukt som først og fremst skal kunne øke fettforbrenningen, noe som naturligvis vil bety sunn, fornuftig og effektiv slanking. Vel å merke dersom forhandlerens påstander er riktige. Det er for øvrig en unik kombinasjon av virkestoffer som skal sørge for at Vektburn slankepiller kan hjelpe oss å bli kvitt kroppsfettet.

Forhandlerens påstander
Vektburn inneholder i følge forhandleren et virkestoff som spesifikt angriper magefettet og som øker fettforbrenningen. Videre påstås det at Vektburn angriper overflødig fett direkte, samt at Vektburn hjelper oss å bli kvitt fett på problemområder som mage, rumpe og lår. Nå er nok påstanden om at Vektburn angriper fett direkte en noe overdrevet påstand brukt for å markedsføre produktet, men produsentens påstand om en ingrediens som øker fettforbrenningen støttes av flere troverdige studier.


Vi gjør oppmerksom på at Vektburn inngår i en slags slankepakke med navnet Kombikuren og selges sammen med kosttilskuddet Slankedetox. Produsentens påstander gjelder i hovedsak begge disse produktene. 

Ingredienser
Chili (Capsaicin), Psyllium Husk, og krom er de tre ingrediensene i Vektburn og når forhandleren henviser til en fettforbrennende ingrediens er det Chili de tenker på. Krom er imidlertid også en ingrediens som kan stimulere til økt fettforbrenning og i tillegg ha en dempende effekt på suget etter noe søtt. Forklaringen på det er at krom har en regulerende effekt på insulinnivået. Når det gjelder Psyllium Husk er det en ingrediens som kan virke på samme måte som slankesuksessen glucomannan, gjennom å øke metthetsfølelsen slik at vi spiser mindre.

Dokumentasjon
Vektburn må kunne sies å inneholde forholdsvis godt dokumenterte ingredienser og spesielt chili har vært gjenstand for en god del relevant forskning. Blant annet har vi en amerikansk studie som forhandleren henviser til og her kan dere lese om en nederlandsk studie hvor det ble påvist at Chili gir en merkbar slankeeffekt de tre første månedene. Legg ellers merke til at Psyllium Husk i følge forskere ved det seriøse University of Maryland Medical Senter kan øke metthetsfølelsen på samme måte som glucomannan.

Produkter er utgått


Pluss og minus

+ Vektburn inneholder chili for økt forbrenning

+ Dette er en av svært få slankepiller med Psyllium Husk

+ Vektburn inneholder forholdsvis godt dokumenterte ingredienser

 - Selges kun som abonnement