Slankedetox kan hjelpe

Slankedetox er slankepiller som sammen med fettforbrenneren Vektburn skal gi en betydelig vektreduksjon, først og fremst gjennom økt fettforbrenning. På generelt grunnlag er det vanskelig å uttale seg om slankeeffekten, men forskere har påvist at flere av ingrediensene i Slankedetox kan hjelpe oss ned i vekt.

Forhandlerens påstander
Som nevnt inngår Slankedetox i en slankepakke sammen med Vektburn slankepiller. Denne slankepakken selges under navnet Kombikuren og forhandlerens påstander gjelder for begge produktene samlet. Økt fettforbrenning og hjelp til å bli kvitt fett på de vanskelige stedene som rumpe, mage og lår er det du kan forvente fra denne slankepakken og Slankedetox er ment å forsterke effekten fra Vektburn.


Ingredienser
Løvetann, nesle, bjørkeblad og kjerringrokk er de aktive ingrediensene i Slankedetox og flere av disse gir beviselig helsefordeler. Blant annet anbefaler flere kjente helse og mateksperter nesle som slankemiddel, blant annet fordi det renser kroppen for avfall og derigjennom sørger for økt forbrenning. Eksperter anbefaler også løvetann for en rekke helseplager, noe du kan lese mer om på denne siden, mens ekstrakt fra bjørkeblad benyttes i en rekke bestselgende amerikanske slankepiller.

Kjerringrokk er også en ingrediens som kan sette fart på slankingen og som i tillegg gir en vanndrivende effekt for raske resultater. I følge det seriøse nettstedet wholehealthmd.com gir kjerringrokk en vektreduksjon utover den som kan forklares med den vanndrivende effekten og i tillegg skal denne ingrediensen kunne hjelpe mot cellulitter. 

Virker Slankedetox?
Hvorvidt Slankedetox og andre rensekurer kan hjelpe oss ned i vekt er det umulig å uttale seg skråsikkert om. Mye av forklaringen er at det er foretatt lite forskning på dette området. Flere av ingrediensene i Slankedetox har imidlertid vært gjenstand for relevante studier med til dels lovende resultater. Sjekk gjerne vår vurdering av slankeeffekten fra detox 


Pluss og minus

+ Slankedetox inneholder ingredienser med dokumentert helseeffekt

+ Kan sammen med Vektburn øke fettforbrenningen

- Selges kun som abonnement

- Slankeeffekten fra renserkurer er omstridt


Her finner dere våre tips om CLA Turbo
Her finner dere våre tips om Slimspeed