More Woman kan hjelpe mot muffinmage

More Woman er et kosttilskudd som kan hjelpe deg ned i vekt og som skal være spesielt effektivt mot såkalt muffinmage. Mye av forklaringen på det er at More Woman er laget for å motvirke østrogendominans og derfor kan dette kosttilskuddet også hjelpe mot andre ting, for eksempel nedsatt sexlyst, energimangel og humørsvingninger.

Oppgitt effekt
Når det gjelder slankeeffekten er det i følge forhandleren slik at More Woman både skal hjelpe mot overvekt spesielt og mot muffinmage spesielt. Når det gjelder andre helseeffekter skal More Woman som nevnt kunne hjelpe dersom du har for mye østrogen, slik at kroppen igjen kan fungere optimalt og slik at du føler deg mer feminin. Nedsatt sexlyst, mangel på energi, tørre slimhinner, humørsvingninger, rask aldring og PMS-plager er blant det More Women skal hjelpe mot.

Ingredienser i More Woman
More Woman inneholder en rekke naturlige ingredienser som er kjent fra naturmedisin og det finnes en del forskning som viser at flere av disse kan gi den effekten forhandleren hevder. Blant annet inneholder More Woman mineralet krom som stabiliserer blodsukkeret og dermed kan dempe suget etter noe søtt og også legge til rett for økt fettforbrenning. Videre inneholder dette kosttilskuddet også neslerot som har mange av de samme egenskapene som krom og som i tillegg kan rense blodet for metabolsk avfall og dermed øke forbrenningen.

Konjak Superfiber for gode erfaringer

Av andre ingredienser i More Woman kan vi nevne Bioperine som er et ekstrakt utvunnet fra sort pepper. Dette ekstraktet kan både sørge for økt fettforbrenning og i tillegg blokkere dannelsen av nye fettceller. Vi nevner også ingrediensene marietistel som skal være godt for lever, mage og i tillegg virke rensende, samt Muira puama som er kjent under tilnavnet The Viagra of the Amazon og som kan gi økt sexlyst. Du finner informasjon om de andre ingrediensene i More Woman ved å følge lenken nedenfor.

Dokumentasjon
Flere av ingrediensene i More Woman er som nevnt kjent fra naturmedisin og i tillegg er det forsket på effekten fra flere av disse. Blant annet har vi kommet over en studie omtalt i denne engelskspråklige nettavisen som viser at ekstrakt fra sort pepper virkelig kan blokkere dannelsen av kroppsfett. Vi har også finnet en artikkel på dette seriøse amerikanske nettstedet som forklarer hvorfor og hvordan krom kan øke fettforbrenningen.

Vi anbefaler denne slankenyheten


Plusser og minuser

+ Flere av ingrediensene er godt kjent fra naturmedisin (urtemedisin)

+ Dette er et kosttilskudd som skiller seg ut

+ Flere av ingrediensene er forholdsvis godt dokumenterte

+ Produktet selges av en forhandler med et godt rykte

+ Informative nettsider med et hyggelig tilbud

- Det finnes ikke studier på selve produktet More Woman

- Det har blitt forsket lite på flere ingrediensene

Her kan du lese om glucomannan
Her kan du lese om slankemedisinen Orlistat