Coffee Forte – Slankepiller med grønn kaffe

Coffee Forte er et slankeprodukt som bør kunne hjelpe deg en god del ned i vekt. Forklaringen på det er at vi her har slankepiller med grønn kaffe, en slankesuksess som gjennom flere studier har vist seg å gi et en betydelig vektreduksjon. Coffee Forte er med andre ord et godt alternativ for de av oss som ikke liker kaffe, men som ønsker å gå ned i vekt ved hjelp av grønne kaffebønner.

Oppgitt slankeeffekt
Høyere fettforbrenning er det du ifølge forhandleren skal kunne oppnå ved å bruke Coffee Forte og det er en påstand som stemmer godt overens med relevant forskning. I tillegg indikerer forskning at slankepiller med grønn kaffe reduserer mengden fett som tas opp i kroppen og så omdannes til fett. Det gir et enda bedre grunnlag for effektiv slanking og dersom du ønsker hjelp til å bekjempe fettet fremstår Coffee Forte slankepiller som er godt valg.

Ingredienser i Coffee Forte
Det er som nevnt grønn kaffe som sørger for slankeeffekten fra Coffee Forte. Grønne kaffebønner inneholder nemlig klorogensyre, et stoff som går tapt ved brenning av vanlig kaffe og det er dette stoffet som først og fremst sørger for slankeeffekten. I tillegg inneholder som kjent all kaffe koffein, men mengdene er så små at denne ingrediensen ikke vil utgjøre noen merkbar slankeeffekt. Det er ferske ubrente kaffebønner som gjør Coffee Forte til slankepiller vi gjerne anbefaler.

Dokumentasjonen
En rekke forskere har foretatt studier som påviser en betydelig slankeeffekt fra slankepiller med grønn kaffe og det er derfor liten grunn til å tvile på at Coffee Forte funker. En av disse studiene hvor testpersonene i løpet av 22 uker gikk ned om lag 8 kilo kan du lese om her. En annen studie hvor deltakerne utelukkende ved hjelp av grønn kaffe ekstrakt gikk ned mer enn 5 kilo i løpet av 12 uker ble publisert i tidsskriftet The Journal of International Medical Research. Ellers har TV-legen Dr.Oz foretatt en undersøkelse som indikerer hvor effektiv grønn kaffe er, noe du kan lese om her.

Her finner du tilbud på Coffee Forte


Plusser og minusser

+ Coffee Forte bør gi et merkbart vekttap

+ Slankeeffekten fra grønn kaffe er forholdsvis godt dokumentert

+ Du kan få grønn kaffe som slankepiller

+ Informative nettsider

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)

Les om Glucomannan
Les om sterke slankepiller
Les om Afrikansk Mango