X-Strong kan være løsningen

X-Strong er slankepiller som vi virkelig har tro på. Det skyldes hele fem ingredienser som er så effektive at de også hver for seg kan gi en merkbar slankeeffekt. Først og fremst er det økt forbrenning av kalorier og dempet appetitt du kan forvente fra X-Strong, men dette slankeproduktet kan også bekjempe fett på flere forskjellige måter.

Oppgitt slankeeffekt
I følge forhandleren av dette produktet hvis fulle navn er Lepigen X-Strong er det økt stoffskifte og dempet appetitt du kan forvente. Det er en påstand som stemmer godt overens med forskning på ingrediensene benyttet. I tillegg viser denne forskningen at ingrediensene i X-Strong kan stimulere selve fettforbrenningen, blant annet fordi et fettforbrennende hormon stimlures. Videre viser studier at en av ingrediensene i X-Strong også kan hindre at nye fettceller dannes.

  • Sjekk denne omtalen av Slimspeed
  • Sjekk denne omtalen av slankemedisin

Ingredienser i X-Strong
Grønn te er en av ingrediensene i X-Strong og økt forbrenning er den mest markante ingrediensen fra dette ekstraktet. En annen ingrediens er Panax ginseng som både sørger for vektreduksjon på egenhånd og i tillegg forsterker effekten fra grønn te. Videre inneholder X-Strong to sterke ingredienser i form av ekstrakt fra sort pepper og ekstrakt fra cayennepepper som begge sørger for økt forbrenning av kalorier. Den siste ingrediensen i disse slankepillene er bringebær keton som først og fremst stimulerer proteinhormonet Adiponektin, et hormon som styrer flere metabolske prosesser i kroppen.

Dokumentasjon
Alle de fem aktive ingrediensene i Lepigen X-Strong må kunne sies å bidra med en godt dokumentert slankeeffekt. Blant annet regnes grønn te som er av verdens best dokumenterte ingredienser og her er en relevant studie. Når det Panax ginseng finner du informasjon om studier i denne artikkelen og når de gjelder ekstra fra sort pepper kan du lese mer på denne nettsiden. I dette programmet til Dr. Oz kan du lære om hvorfor bringebær keton funker.

Salgskampanjen er avsluttet. Vi anbefaler dette alternativet
  

Pluss og minus

+ Unik kombinasjon av effektive slankeingredienser

+ Mange godt dokumenterte virkestoff

+ Du behøver ikke abonnere på dette produktet

+ X-Strong vil mest sannsynlig gi et betydelig vekttap

- Koster noen kroner mer enn lignende produkter


Her kan du lese om Glucomannan
Her kan du lese om Afrikansk Mango
Her kan du lese om Grønn kaffe ekstrakt
Her kan du lese om CFK Forte
Her kan du lese om en fettbinder