Sjekk slankenyheten Superfruit Slim17+

Økt fettforbrenning og rask vektreduksjon er det du kan forvente fra Superfruit Slim17+ som er en av årets beste slankenyheter. Faktisk viser en studie et gjennomsnittlig vekttap på nesten 12 kilo og det i løpet av så lite som 7 uker. Her er vår omtale av Superfruit Slim17+ og nederst på siden finner du tips om hvor du kan bestille.

Oppgitt slankeeffekt
I følge forhandleren er Superfruit Slim slankepiller som ført og fremst il gi øk fettforbrenning. I tillegg kan du forvente en vanndrivende effekt, bedre fordøyelse, samt redusert appetitt. Det er påstander som stemmer rimelig godt med forskning foretatt på ingrediensene i Superfruit Slim. I følge uavhengig forskning er det i tillegg slik at noen av disse ingrediensene kan redusere mengden sukker som tas opp i kroppen for så å ende opp som kroppsfett.

Ingredienser i Superfruit Slim
Superfruit Slim17+ inneholder hele 18 ingredienser. Av disse er 17 frukt og bær, mens den siste er en alge som stimulerer fettforbrenningen. En av ingrediensene er Mango som stimulerer et fettforbrennende enzym, mens en annen er frukten litchi som virker mot fett og blant annet sørger for økt fettforbrenning. HCA (garcinia cambogia) finnes også i Superfruit Slim og denne ingrediensen er kjent fordi den både øker forbrenningen og i tillegg reduserer mengden karbohydrater som tas opp i kroppen. Legg ellers merke til at Superfruit Slim 17+ inneholder superbærene acai og gorji, samt guarana som er rik kilde til koffein.

Dokumentasjon
Flere av ingrediensene i Superfruit Slim har en godt dokumentert slankeeffekt og det er derfor mer enn sannsynlig at dette er slankepiller som virker. Et godt eksempel på dette er slankeeffekten fra mango som blant annet er dokumentert gjennom en studie publisert på nettstedet biomedcentral.com. I denne 4-ukers studien av typen dobbeltblind gikk gruppen som fikk mango ned mer enn 3 ganger å mye som kontrollgruppen. Et annet eksempel er litchi og på nettstedet insidershealth.com kan du lese om en studie foretatt på slankeeffekten fra denne frukten.

Produktet er utgått - Vi anbefaler NediVekt slankepiller


Pluss og Minus
+ Inneholder ingredienser for økt fettforbrenning

+ Inneholder ingredienser med godt dokumentert slankeeffekt

+ Inneholder en unik kombinasjon av naturlige virkestoff

+ Superfruit Slim17+ gir en vanndrivende effekt for rask vektreduksjon

+ Superfruit Slim17+ fremstår som effektive slankepiller

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)

- Salgssidene er ikke de mest imponerende


Her kan du lese om CLA slankepiller
Her kan du lese om Orbislim
Her kan du lese om Raspberry Ketone
Her kan du lese om Termoloss