CLA Burner – Den gode slankenyheten

CLA Burner er et nytt slankeprodukt som garantert vil bli en bestselger. Dette er nemlig slankepiller som inneholder hele fem naturlige ingredienser med dokumentert slankeeffekt, noe som kort forklart betyr at CLA Burner kan hjelpe deg mye ned i vekt. Sammenlignet med vanlige CLA slankepiller er dette produktet med andre ord et langt bedre alternativ.

Oppgitt slankeeffekt 
Økt fettforbrenning, mer muskelmasse og mindre fett, samt dempet søtsug er det du i følge forhandleren kan forvente fra CLA Burner som skal kunne gi en effekt som er fem ganger større enn det du får fra ordinære CLA slankeprodukter. Det er muligens en drøy påstand, men med bakgrunn i de benyttede ingrediensene er det sannsynlig at CLA Burner virker slik forhandleren oppgir. 

Ingredienser 
CLA er en ingrediens som er mest kjent for å forbedre kroppssammensetningen, noe som i dette tilfellet betyr at vekttapet kommer i form av fett, mens muskelmassen bevares. Det er viktig for å unngå jojo-slanking og i tillegg inneholder CLA Burner flere ingredienser som beviselig øker fettforbrenningen. To av disse er grønn te og chili som både gir økt metabolisme, samt stimulerer selve fettforbrenningen. Videre har vi krom som regulerer blodsukkeret og på den måten sørger for at kroppen kan bryte ned fettceller. Vi har også Bioperine, et ekstrakt utvunnet fra sort pepper som også sørger for at forbrenningen økes.

Dokumentasjon 
Alle ingrediensene benyttet i CLA Burner må kunne sies å ha godt dokumentert slankeeffekt. Et godt eksempel på dette er at forskere har gjennomgått hele 16 studier på slankeeffekten fra CLA og konkludert med at denne ingrediensen gir vektreduksjon. Videre har en gruppe anerkjente forskere ved kjente steder som National Institutes of Health, University of Glasgow og the US Department of Agriculture påvist at grønn te øker forbrenningen, mens canadiske forskere har påvist det samme når det gjelder sort pepper. Når det gjelder slankeeffekten fra chili er den bevist gjennom en rekke studier, noe du kan lese mer om på slankehjelperen.no

Vi anbefaler MaxMedix


Pluss og minus

+ Unik kombinasjon av effektive slankeingredienser

+ CLA Burner kan utgjøre en stor forskjell

+ Mange svært godt dokumenterte ingredienser

+ CLA Burner fremmer et effektivt vekttap og bevarer muskelmassen

- Selges kun som abonnement