Slank deg med Afrikansk Mango

Irvingia gabonesis er en naturlig ingrediens som kan hjelpe deg ned i vekt. Faktisk viser studier at disse frøene som finnes i afrikansk mango kan hjelpe deg å gå ned så mye som 1 kilo pr uke, noe som er meget bra og hovedårsaken til at slankepiller med afrikansk mango har blitt en bestselger over store deler av verden.

Oppgitt slankeeffekt
I følge forhandleren av Swiss Diet African Mango er dette et slankemiddel som vil hjelpe deg ned i vekt på flere måter og blant annet skal afrikansk mango ha en dempende effekt på den prosessen hvor nytt kroppsfett lagres. Videre skal afrikansk mango øke stoffskiftet slik at vi forbrenner flere kalorier, noe som med andre ord betyr økt fettforbrenning. Disse påstandene samsvarer for øvrig godt med resultater fra forskning på slankeeffekten fra Irvingia gabonesis.

Her kan du kjøpe slankepiller med Afrikansk Mango av beste kvalitet

Ingredienser
Det er som nevnt Irvingia gabonesis som gjør afrikansk mango til et effektivt slankemiddel og noe av det som er spesielt med disse frøene er at de kun finnes i afrikansk mango. Ellers kan det nevnes at afrikansk mango vokser i de vestlige delene av Afrika, blant annet i Kamerun. Det kan også nevnes at Irvingia gabonesis også kan gi andre helsefordeler, inkludert bedre fordøyelse.

More Woman kan hjelpe deg ned i vekt

Dokumentasjon
Det finnes nok naturlige slankeingredienser som har vært gjenstand for mer forskning en det som er tilfelle for afrikansk mango. Men det finnes flere studier på slankeeffekten fra Irvingia gabonesis og disse studiene viser det samme. Ved hjelp av denne ingrediensen kan du oppnå et månedlig vekttap på mellom 3 og 5 kilo. En av disse studiene ble publisert i tidsskriftet Journal of American Health and Disease og omtalt i nettavisen Daily Mail.

Vi anbefaler denne effektive fettforbrenneren


Pluss og minus

+ Selges av en seriøs forhandler

+ Du kan velge mellom abonnement og enkelt kjøp

+ Meget informativ salgsside med nyttige fakta

+ Forholdsvis godt dokumentert

+ Bør kunne gi et betydelig vekttap

- Vi ønsker oss noen flere studier på effekten fra afrikansk mango


Les gjerne vår omtale av slankemedisinen Xenical Orlistat
Les gjerne vår omtale av nyheten GlucoPro
Les gjerne vår omtale av grønne kaffebønner
Les gjerne vår omtale av Vektburn