YES - Slankeproduktet som fjerner fett

YES er et forholdsvis nytt slankeprodukt som blant annet binder og fjerner fett fra maten vi får i oss. Det betyr gode muligheter til å gå ned i vekt og i tillegg inneholder YES flere andre ingredienser som har dokumentert slankeeffekt. Dette er med andre ord slankepiller som funker.

Oppgitt slankeeffekt
I følge forhandleren er YES slankepiller med hele 5 effekter. Den desidert viktigste av disse er evnen til å binde opp fett som så fjernes fra kroppen på en naturlig og ufarlig måte. Videre skal YES kunne gi høyere fettforbrenning, et mer stabilt blodsukker, mer energi, samt rense kroppen for avfallsstoffer. Sistnevnte er viktig fordi kroppen må kunne fungere optimalt dersom effektiv slanking skal oppnås.

Sjekk vår omtale av Diet Boost Fat burning solution

Ingredienser i YES
FibrePrecise fremstår som den desidert viktigste ingrediensen i YES, enkelt og greit fordi det er FibrePrecise som binder opp og fjerner fett fra maten vi får i oss. En annen viktig ingrediens er askorbinsyre som forsterker effekten fra FibrePrecise og i tillegg sørger for høy forbrenning. I tillegg inneholder YES artisjokk som renser kroppen, krom som er viktig for best mulig fettforbrenning, samt pektin som virker dempende på appetitten.

Dokumentasjon
Det finnes en god del studier som viser at ingrediensene benyttet i YES vil gi en merkbar vektreduksjon. Blant annet har vi kommet over en forholdsvis omfattende 10 ukers-dobbeltblind studie hvor testpersonene som fikk krom gikk mange ganger så mye ned i vekt som kontrollgruppen. Når det gjelder FibrePrecise viser undersøkelser at denne ingrediensen sammen med askorbinsyre kan binde opp svært mye fett, noe du kan lese mer om ved å følge lenken nedenfor, Når det gjelder artisjokk regnes det som en naturlig ingrediens med svært godt dokumentert slankeeffekt, noe du kan lese mer om her. YES fremstår med andre ord som et relativt godt dokumentert slankemiddel

Dette slankemiddelet virker garantert


Pluss og minus

+ Inneholder det patenterte stoffet FibrePrecise

+ Informativ salgsside med nyttige fakta

+ YES inneholder en unik kombinasjon av virkestoffer

+ Forholdsvis godt dokumentert

+ Bør kunne gi et betydelig vekttap

- Det finnes ikke egne studier på selve slankepillen YES


Her finner du flere tips om slankepiller
Her finner du tips om grønn kaffe ekstrakt
Her finner du tips om Superfruit Slim17+
Her finner du tips om Lepigen X-Strong
Virker XLS Medical?