Virker Vital Slank?

Vital Slank er et norskutviklet slankeprodukt som både skal kunne blokkere karbohydrater og dempe søtuget. Det skulle tilsi gode muligheter til å gå ned i vekt, vel å merke dersom forhandlerens påstander medfører riktighet. Vital Slank er for øvrig et naturlig kosttilskudd og selges dermed reseptfritt her til lands. 

Oppgitt slankeeffekt
I følge forhandleren av Vital Slank er dette slankepiller som skal dempe søtsuget, slik at det blir enklere å begrense inntaket av kalorier. Videre er dette slankepiller som skal blokkere en god del av sukkerstoffene vi får i oss gjennom maten, slik at de ikke tas opp i kroppen og omdannes til kroppsfett. Denne effekten skal kunne vare i opptil 12 timer etter inntak av Vital Slank og så mye som 70 prosent av sukkerstoffenes skal kunne blokkeres. 


Ingrediensene
På forhandlerens nettsider er det ikke oppgitt hvilke aktive ingredienser som er benyttet i Vital Slank og det gjør det umulig å vurdere om dette er slankepiller som funker. Vi har nå sendt en forespørsel til selskapet bak Vital Slank og vil oppdatere denne artikkelen når svar foreligger.


Dokumentasjon
Så lenge vi ikke kjenner til ingrediensene benyttet i disse slankepillene er det også umulig å finne studier og annen relevant forskning på disse. Det som imidlertid kan nevnes er at Vital Slank er produsert i forhold til det som kalles GMP-Standard. Kort forklart er det Verdens Helseorganisasjon sine krav til dokumentasjon og kvalitet knyttet til produksjonsprosessen.

Produkter er ikke tilgjengelig - Sjekk dette effektive alternativetPlusser og minuser

+ Dette er slankepiller som er norskutviklede

+ Du kan forsøke Vital Slank nesten gratis

+ Slankeeffekten fremstår spennende og effektiv

- Det finnes ikke studier på selve produktet

- Ingrediensene er ikke oppgitt

- En fullstendig vurdering av Vital Slank er umulig