Diet Boost Fat Burning Solution endelig i Norge

Diet Boost er slankepiller som lenge har vært popuære i USA og som nå endelig er tilgjengelige her til lands. Det har mange benyttet seg av og Diet Boost har allerede på vei til å bli en bestselger også her i Norge. Det skyldes nok først og fremst at dette slankeproduktet skal kunne gi et ukentlig vekttap på mer enn 1 kilo.

Oppgitt slankeeffekt
Som navnet tilsier er Diet Boost Fat Burning Solution i følge forhandleren et slankeprodukt som virkelig skal sette fart på fettforbrenningen og dette er faktisk slankepiller som skal hjelpe deg å bli kvitt fett på to forskjellige måter. For det første blokkerer og fjerner Diet Boost mye av fettet vi får i oss med maten, slik at kroppen må forbrenne lagret kroppsfett for å få energi. For det andre økes forbrenningen av kalorier noen som ytterligere stimulerer til økt fettforbrenning. Legg for øvrig merke til at Diet Boost må inntas i forbindelse med måltider for at fett i maten skal kunne blokkeres.

Her kan du lese om Swiss Diet som blant annet inneholder Bringebær Keton
  
Ingrediensene
På nettsidene hvor du kan bestille Diet Bost (se link nedenfor) finnes det ikke informasjon om hvilke ingredienser som er benyttet. Søk på Google har heller ikke gitt oss denne informasjonen og derfor er det vanskelig å komme med en vurdering av dette slankeproduktet. Det som kan nevnes et at Diet Boost selges som et kosttilskudd og det betyr at det kun er benyttet naturlige ingredienser.

Dokumentasjon
Uten kunnskap om ingrediensene benyttet i Diet Boost er det naturligvis umulig å sjekke hvor effektive og godt dokumentert disse er. En oppdatering kommer dersom informasjon om ingrediensene blir tilgjengelig, men det fremstår heller tvilsomt. Hvorfor disse opplysningene ikke ligger på salgssidene fremstår noe underlig, men muligens skyldes det konkurransesituasjonen.

Dietboost selges ikke lenger - Vi anbefaler dette produktet med glucomannan


Pluss og minus

+ Diet Boost er et rimelig slankeprodukt

+ Er en bestselger i USA

+ Kan virkelig være effektive slankepiller

- Ingrediensene er ikke oppgitt

- Det er ikke mulig å foreta en fullstendig vurdering av Diet Boost