Bli slankere med ekstrakt fra grønn kaffe

Grønne kaffebønner er en av de mest effektive slankeingrediensene som finnes. Det er en påstand som er godt dokumentert og som har ført til at slankekaffe har blitt riktig så populært. Nå har imidlertid et nytt produkt blitt lansert og det betyr at du kan få i deg ekstrakt fra grønn kaffe via slankepiller. Det nye produktet har for øvrig fått navnet Green Coffee Extract.

Oppgitt slankeeffekt
I følge forhandleren av Green Coffee Extract er dette slankepiller som kan gi økt fettforbrenning, et naturlig vekttap og mer energi. Det er påstander som stemmer rimelig godt overens med resultater fra uavhengig forskning og det fremstår som overveiende sannsynlig at grønn kaffe ekstrakt vil gi en merkbar effekt. Studier og annen forskning viser for øvrig at ingrediensene benyttet i dette slankeproduktet kan hjelpe deg ned i vekt på flere måter. Blant annet gjennom økt kaloriforbrenning, gjennom å stimulere selve fettforbrenningen, samt gjennom å redusere mengden karbohydrater som omdannes til kroppsfett.


Ingredienser
Ved brenning av kaffebønner gå opptil 90 prosent av virkestoffene tapt og det er således ikke mye slankeeffekt å hente fra vanlig kaffe. Grønne kaffebønner er imidlertid ubrente og har således alle virkestoffene intakt, noe som betyr at slankeeffekten kan være meget god. I tillegg til ekstrakt fra grønn kaffe inneholder også disse slankepillene ekstrakt fra grønn te. Det er en annen veldokumentert slankeingrediens som har vist seg både å øke kaloriforbrenningen, samt å øke selve fettforbrenningen. Vi tar også med at Green Coffee Extract inneholder krom, et mineral som blant annet er kjent for å kunne dempe søtsuget. Det grunnet at krom har en regulerende effekt på blodsukkeret.

Dokumentasjon
Det finnes en rekke uavhengige studier som dokumenterer at ekstrakt fra grønn kaffe gir en betydelig slankeeffekt. Det samme gjelder for ingrediensen grønn te. For eksempel har vi en 22-ukers amerikansk studie hvor testpersonene som fikk ekstrakt fra grønn kaffe i snitt oppnådde en vektreduksjon på hele 7 kilo. Her kan du lese om denne studien. Her kan du lese mer om slankeeffekten fra grønn te og her finner du en av flere studier som dokumenterer denne effekten. Her kan du lese mer om helse.

Plusser og minuser

+ Green Coffee Extract inneholder effektive ingredienser

+ Slankeeffekten er godt dokumentert

+ Mange setter nok pris på ekstrakt fra grønn kaffe som slankepiller

+ Informative nettsider fra en anerkjent forhandler

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)Her kan du lese om slankenyheten NediVekt
Her kan du lese om CFK Forte