Bli kvitt fett med Spirosan

Har du dårlige erfaringer med slankeprodukter? Da bør du sjekke ut det norskutviklede kosttilskuddet Spirosan. Dette er nemlig slankepiller som inneholder dokumenterte virkestoffer som beviselig har slankeeffekt. Legg ellers merke til at Spirosan ifølge forhandleren er produsert av landets fremste forskere innen Biomedisin.


Oppgitt slankeeffekt
Ifølge forhandleren er Spirosan et slankeprodukt som forbrenner fett, samt transporter fett ut av kroppen. Videre er dette slankepiller som demper sultfølelsen, renser blod og fordøyelsessystem, stabiliserer stoffskiftet, samt styrker immunforsvaret. Ellers er det verdt å legge merke til at det kan ta 3-4 uker før du kan forvente full effekt fra Spirosan, noe som skyldes at det tar litt tid før fordøyelsessystemet er renset for avfallsstoffer (en god fordøyelse skal gjøre slanking enklere). Når det gjelder andre positive helseeffekter fra Spirosan, kan du lese om disse ved å følge linken nedenfor.


Ingredienser
De to viktigste ingrediensene benyttet i Spirosan er som navnet henviser til Spirulina og Kitosan. Når det gjelder Spirulina, så er det en meget næringsrik liten alge som blant annet skal sørge for dempet sultfølelse og styrket immunforsvar. Når det gjelder Kitosan, så er det et virkestoff utvunnet fra havreker. Denne ingrediensen er blant annet kjent for å kunne ta til seg fett og så transportere dette ut fra kroppen. Videre skal også Kitosan ha en dempende effekt på sultfølelse.


Dokumentasjon
Ingrediensene benyttet i Spirosan må kunne sies å være forholdsvis godt dokumentert, noe som spesielt gjelder for Kitosan. En rekke studier beviser nemlig at denne ingrediensen har en merkbar slankeeffekt. Blant annet har forskere ved University of Auckland gjennomgått 14 relevante studier hvor testpersonene som fikk oppnådde en betydelig vektreduksjon. Når det gjelder Spirulina kan du lese mer om studier og annen relevant informasjon på nettstedet Livestrong.com. Legg ellers merke til at Spirulina som nevnt er utviklet av ledende norske fagfolk, samt at dette slankeproduktet er et resultat av hele 17 års arbeid.Plusser og minuser

+ Dette er slankepiller utviklet av norske forskere

+ Inneholder forholdsvis godt dokumenterte ingredienser

+ Informative nettsider og en velkjent forhandler

+ Hyggelige priser og et flott introduksjonstilbud

- Det finnes foreløpig ikke studier på selve produktet Spirosan


- Spirosan selges kun som abonnement


Her kan du lese om slankeplaster