Max Caffeine - Lovlige koffeinpiller

Koffein utvunnet fra naturlig kilder kan lovlig og reseptfritt selges her til lands, noe som gjør at du kan få i deg samme døgndose som ved reseptbelagte koffeinpiller. Max Caffeine er slike koffeinpiller og dette kosttilskuddet skal kunne gi flere helsefordeler, inkludert økt fettforbrenning.

Oppgitt effekt
Redusert sultfølelse og bedre fettforbrenning er det du i følge forhandleren kan forvente fra Max Caffeine, en påstand som for øvrig stemmer rimelig godt med resultater fra forskjellige studier. Spesielt koffein sin evne til å stimulere fettforbrenningen gjennom å frigjøre fett fra kroppens fettlager er nemlig forholdsvis godt dokumentert. Videre skal Max Caffeine gi bedre prestasjonsevne, bedre konsentrasjonsevne, mer energi, økt utholdenhetsevne og mindre trøtthet.


Ingredienser
Max Caffeine er koffeinpiller og koffein er den eneste aktive ingrediensen i dette kosttilskuddet. Som nevnt er denne koffeinen hentet fra naturlige kilder, noe som i følge forhandleren ikke har noe å si for effekten. De hevder med andre ord at naturlig og syntetisk koffein gir samme effekt. Det er en påstand som nok stemmer, men muligens underdriver faktisk forhandleren noe. Nyere forskning viser nemlig at naturlig koffein kan være mer effektiv en den syntetiske som du får via reseptbelagte medisiner.


Dokumentasjon
Det finnes flere studier som viser at koffein har en betydelig slankeeffekt og Max Caffeine kan med andre ord fungere utmerket som slankepiller. En av disse studiene ble som ble foretatt ved University of Illinois viste at koffeinpiller bidrar hjelper deg å bli kvitt fett. En annen studie foretatt i Nederland og publisert på ncbi.nlm.nih.gov konkluderte viste at testpersonene som fikk koffein gikk mest ned i vekt og forskerne konkluderte med at koffein i slankepiller øker fettforbrenningen. Ellers kan det nevnes at nederlandske forskere i følge det anerkjente nettstedet WebMD har konkludert med at koffein øker forbrenningen.

Produktet er utgått - Her kan du kjøpe sterke koffeinpiller (Guarana)

Plusser og minuser

+ Max Caffeine selges reseptfritt

+ Koffein er en godt dokumentert slankeingrediens

+ Koffeinpiller gir også andre fordeler

+ For økt fettforbrenning

- Selges kun som abonnement