Nyttige Slanketips

Dersom du sprekker
Før eller siden går de fleste som slanker seg på en liten sprekk, gjerne flere. Det er i utgangspunktet ingen krise og vil ha heller liten innvirkning på lang sikt. En fest som ikke er planlagt, andre anledninger hvor du spiser og drikke mye usunt, noen treningsøkter som går skeisen. Slike ting skjer og er som nevnt ingen krise. Men, det betinger at du ikke lar slike små sprekker ødelegge motivasjonen. Fokuser heller på raskest mulig å komme inn i gode rutiner slik at du kan fortsette å gå ned i vekt.


Kampen mot småspising og snacks
Litt snacks må alle kunne unne seg, men småspising av kaloririk mat og snacks er en stor utfordring for mange som skal gå ned i vekt. Gode rutiner og god motivasjon kan hjelpe mot denne utfordringen, men det finnes også noen små praktiske ting du kan forsøke. En av disse er å pusse tennene mår du kjenner lysten på snacks. En annen er å forsøke en sterk og sukkerfri tyggegummi. Tanken bak er at disse triksene skal ta bort suget etter snacks og for mange funker deg veldig godt.

Så var det slankepillene..
Vi kommer ikke unna slankepiller og lignende slankeprodukter og du kan få betydelig slankehjelp dersom du velger smart. Finn et slankeprodukt som du har tro på og som virker på den måten du ønsker. Noen behøver for eksempel hjelp til å spise mindre, mens andre har behov for å få stimulert forbrenningen. Husk også å velge et slankeprodukt som kan vise til dokumentert effekt! Her er et par slike produkter

Slankeplaster – For deg som ønsker raske resultater

Ikke stol på alt du hører
Internett og media flommer over av slanketips og mange av disse er gode. Men, det finnes også mange tvilsomme slanketips der ute og du bør absolutt ikke stole på alt du leser og hører. Et godt tips kan være å tenke gjennom hvem som har gitt tipset og hvorfor dette er gitt. Har personen som kommer med slanketips en økonomisk interesse av at du følger hans eller hennes tips? En god del av slanketipsene du finner er dessverre helt eller delvis økonomisk motivert.

Unngå ekstrem slanking
Ekstreme slankekurer gir naturlig nok en betydelig slankeeffekt den først tiden, men det finnes flere gode grunner til at de aller fleste bør unngå disse. For det første er en slik kur svært, svært vanskelig å følge. For det andre er det vanlig med bivirkninger som svimmelhet, utmattelse og hodepine. For det tredje er risikoen for at du ikke får i deg nødvendige næringsstoffer stor. For det fjerde er det slik at ekstreme slankekurer på sikt reduserer forbrenningen så mye at du før eller siden legger på deg igjen. Det er nemlig slik at kroppens reaksjon på ekstremt lavt inntak av kalorier er å gå på sparebluss.

Fortell at du slanker deg
Det å fortelle andre at du slanker deg kan være et meget godt tips. Delvis fordi du kan få moralsk støtte og oppmuntringer, men først og fremst av praktiske årsaker. Da unngår du nemlig at andre ufrivillig saboterer slankingen din gjennom å friste med usunn mat og drikke, samtidig som de fleste vil ha forståelse for at du høflig takker nei til dessert og lignende. I tillegg kan det å offentliggjøre slankingen gi motivasjon i seg selv, fordi alle "følger" med på hvordan det går.

Er du på jakt etter informasjon om andre kosttilskudd og helsekostprosukter? Da kan du besøke dette nettstedet for nyttig informasjon. Du finner også nyttige tips om kosthold og en sunn livsstil på Helse Norge sine nettsider