Slanketips Kosthold

En reduksjon av kaloriinntaket er sammen med økt forbrenning den muligheten du har til å gå ned i vekt, vel må merke dersom vi ser bort i fra såkalte slankeoperasjoner. Her er noen slanketips om går på kosthold og kaloriinntak, men legg merke til en ting. Det å redusere inntaket av kalorier for mye kan gi motsatt effekt, fordi da går på sparebluss og dermed reduserer forbrenningen betraktelig.

Ikke spis for raskt
Nyt maten og forsøk å spise litt saktere. Det er et slanketips som faktisk kan hjelpe deg å redusere kaloriinntaket. Det er nemlig slik at metthetsfølelsen er en del forsinket og ikke gjør seg gjeldende før en stund etter vi har spist. Ved å spise saktere får du dermed bedre tid til å bli mett, noe som burde gjøre det enklere å unngå overspising.

Her kan du lese om nye slankepiller med grønn kaffe

Forsøk glucomannan

Dersom du sliter med å spise mindre, er glucomannan noe du virkelig bør forsøke. Disse naturlige kostfibrene gir nemlig økt metthetsfølelse noe som er bevist gjennom studier og annen forskning. Slankepiller med glucomannan har for øvrig allerede blitt en bestselger her til lands og det finnes flere gode alternativ. Det beste av disse er Royal Burner

Hva med lettprodukter?
Rundt omkring på nettet finnes det mange tilbakemeldinger fra personer som har gode erfaringer med lattprodukter, men det finnes en god del eksperter som advarer mot dette. Det skyldes blant annet at kunstige søtningsmidler kan påvirke blodsukkeret slik at forbrenningen reduseres. Et godt slanketips kan derfor være å gå for lettprodukter hvor fettinnholdet er redusert. Ekstra lett eller lett majones inneholder for eksempel pluss/minus halvparten så mange kalorier som originalen.

Du kan trygt spise poteter
Poteter inneholder svært få kalorier og det finnes ingen grunn til å tro ar du blir overvektig av kokte poteter. Faktisk inneholder 100 gram poteter så lite som 60-80 kalorier, noe som er svært lite. Å spise kokte poteter er med andre ord et godt slanketips, vel å merke så lenge du ikke går på lavkarbo-kur.


Unngå shakes som frokost
Flere anerkjente eksperter hevder at du bør unngå shakes til frokost, deriblant dr. Eric Serrano og dr. Scott H. Mendelson. Det skyldes at kroppen behøver fiberrik kost slik at blodsukkeret stabiliseres. Sammen med fiberrik mat er for øvrig egg noe du gjerne kan inkludere i frokosten, først og fremst fordi denne matvaren gir mye metthetsfølelse.

Unngå for mange kaloribomber
Salami inneholder nesten fire ganger så mange kalorier som kokt skinke og sjokoladepålegg inneholder ca tre ganger så mange kalorier så syltetøy. Slike eksempler finnes det mange av og et godt slanketips er å bruke litt tid på å sjekke kaloriinnholdet i det du spiser. Mest sannsynlig får du i deg noen kaloribomber og mest sannsynlig finnes det gode alternativ som i forhold til slanking er mye sunnere.

Kan detox hjelpe deg ned i vekt?

Husk de skjulte kaloriene
Skjulte kalorier kan være så mangt, men det er i utgangspunktet en utfordring for svært mange og spesielt for de av oss som teller kalorier. Tilbehør som dressing og saus er det lett å glemme når vi teller kalorier i forbindelse med et grillmåltid. Frukt og grønnsaker er sunt, men dersom du teller kalorier skal disse også regnes med. Cappuccinoen eller teen med sukker er det også lett å glemme... Det er for all del lov å kose seg, men ikke gå i fellen og "glem" kalorier. På disse sidene finner du forvøvrig tips om kosthold og kosttilskudd.