Extra Diet med Glucomannan

Extra Diet er slankepiller som enkelt og greit funker. Dette slankeproduktet inneholder nemlig det effektive virkestoffet glucomannan, en naturlig ingrediens som er godkjent av EU sitt svar på det norske mattilsynet. Det er for øvrig første gang en slik godkjenning har blitt gitt, noe som sier en god del om hvor effektiv glucomannan og Extra diett er.

Oppgitt slankeeffekt
I følge forhandleren er dette slankepiller som hjelper deg ned i vekt gjennom å fjerne sultfølelsen. Extra Diet er med andre ord et slankeprodukt som hjelper deg å kutte ned på inntaket av kalorier. Det er som kjent en veldig stor utfordring for mange som sliter med overvekt og således kan Extra Diet være til stor hjelp for en god del mennesker. Det finnes for øvrig ingen grunn til å tvile på påstanden fra forhandleren, da denne stemmer overens med uavhengig forskning foretatt på ingrediensen glucomannan

Her kan du lese om Garcinia Cambogia
  
Glucomannan
Det er som nevnt ingrediensen glucomannan som sørger for at Extra Diet er effektive slankepiller og her er en kort forklaring på hvordan denne naturlige ingrediensen virker. Glucomannan kan ta til seg nærmere 200 ganger sin egen vekt i vann og kalles gjerne naturens egen svamp. Det som skjer når du tar Extra Diet sammen med vann er at glucomannanfibrene tar til seg store mengder vann og danner en geleaktig masse i magesekken. Denne massen sørger så for at sultfølelsen fjernes og at du faktisk føler deg mett allerede før du begynner måltidet. Glucomannan er for øvrig et naturlig kostfiber som utvinnes fra en plante med navnet konjakrot.

Dokumentasjon
EU sitt svar på det norske mattilsynet (EFSA) har godkjent at glucomannan anbefales til slanking. Det er i seg selv et meget godt bevis på at Extra Diet virkelig vil hjelpe deg ned i vekt. Det er nemlig første gang EFSA har gitt en slik godkjennelse og den er gitt etter svært grundige vurderinger av studier og forskning. Her snakker vi med andre ord om slankepiller som funker og som er særdeles godt dokumentert gjennom en rekke studier på ingrediensen glucomannan. Her finner du en av de mange studiene.


Pluss og minus

+ Extra Diet inneholder glucomannan

+ Hjelp til å spise mindre gir beviselig resultater

+ Godkjent for anbefaling til slanking av EFSA

+ Særdeles god og troverdig dokumantsjon

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)