Hodia Super Slim – Et slankeplaster som virker?

Et plaster kan i utgangspunktet fungere minst like godt som piller, noe som betyr at Hodia Super Slim kan hjelpe deg ned i vekt. Det fordi dette slankeplasteret inneholder tre aktive ingredienser som alle har forholdsvis godt dokumentert effekt, enten i forhold til fettforbrenning eller dempet sultfølelse. Her er litt fakta om Hodia Super Slim. 

Oppgitt slankeeffekt
I følge forhandler skal Hodia Super Slim både sørge for økt fettforbrenning, samt at sultfølelsen reduseres. Videre hevdes det at summen av dette skal kunne gi en ukentlig vektreduksjon på hele 1 kilo. At dette slankeplasteret er så effektivt, er nok helle tvilsomt. Men, påstandene om økt forbrenning og redusert sultfølelse stemmer overens med forskning foretatt på ingrediensene i Hodia Super Slim.


Ingredienser
Hoodia Gordonii er en kaktus som vokser i Sør Afrika og som er godt kjent for sine helsebringende egenskaper. Det er ført og fremst ekstrakt fra denne planten som gir Hodia Super Slim de sultdempende egenskapene. De to andre ingrediensene i dette slankeplasteret er Citrus aurantium (Bitter orange), en ingrediens som har vist seg å gi en betydelig økt fettforbrenning. Samt Guarana som har vist seg å stimulere fettforbrenningen ved å frigjøre fett fra kroppens fettlager. Guarana inneholder for øvrig langt mer koffein enn for eksempel kaffe.

  • Her kan du lese om detox
  • Her kan du lese om Afrikansk Mango

Dokumentasjon
Det er foretatt forholdsvis lite forskning på slankeegenskapene til ingrediensen Hoodia Gordonii, men noen studier som indikerer en betydelig slankeeffekt finnes tilgjengelige. Her finner du mer informasjon om disse. Når det gjelder Citrus aurantium indikerer studier at denne ingrediensen er meget effektiv, noe du kan lese mer om på denne siden. Når det gjelder Guarana finner du mer informasjon om slankeeffekten fra koffein på denne siden.Plusser og minuser

+ Du slipper å ta piller 

+ Rimelige priser 

+ Informative hjemmesider+ Vil sannsynligvis hjelpe deg ned i vekt- Det finnes ikke studier på selve produktet Hodia Super Slim

- Det er vanskelig å si hvor effektiv et slankeplaster er, sammenlignet med slankepiller