Gluco Pro - Ned i vekt med Glucomannan

Gluco Pro er et slankeprodukt for det som ønsker hjelp til å spise mindre og på den måten gå ned i vekt. Dette er nemlig slankepiller som bygger på den nye slankesensasjonen glucomannan, et naturlig virkestoff som gir en betraktelig redusert sultfølelse og som har fått en unik godkjenning fra European Food Safety Authority. 

Oppgitt effekt
Ifølge produsenten er Gluco Pro et slankeprodukt som bidrar til vektreduksjon gjennom å fjerne sultfølelsen. Det er en påstand som stemmer meget godt med resultater fra forskning på glucomannan og som det ikke finnes noen grunn til å betvile. Gluco Pro er med andre ord slankepiller som enkelt og greit kan hjelpe deg å kutte inntaket av kalorier, noe som nok er den største utfordringen for de fleste som sliter med overvekt.

Glucomannan
Gluco Pro er slankepiller som utelukkende bygger på ingrediensen glucomannan som er et naturlig virkestoff hentet fra konjakroten. Litt mer presist er glucomannan et naturlig og vannløselig kostfiber som har vist seg å ha sterke slankende egenskaper. Når det gjelder effekten fra glucomannan, så er det som nevnt redusert sultfølelse og det oppnås på følgende måte. Glcuomannan kan ta til seg mer enn 100 ganger sin egen vekt i vann og når dette skjer i magesekken dannes en geleaktig masse som gjør at du føler deg mett uten å spise.

Her finner du tips om Afrikansk Mango

Dokumentert effekt
Som nevnt har glucomannan fått en unik godkjennelse fra European Food Safety Authority som er EU sitt svar på det norske Mattilsynet. Denne godkjennelsen som gjelder innholdet i Gluco Pro er for øvrig unik på den måten at det aldri tidligere har blitt gitt en slik godkjennelse for et kosttilskudd med slankende egenskaper. Legg ellers merke til at selve godkjennelsen er gitt etter en grundig gjennomgang av relevante studier og at det derfor ikke finnes noen grunn til å tvile på at Gluco Pro virkelig vil hjelpe deg ned i vekt. I denne artikkelen kan du lese om et annet kosttilskudd med glucoannan og dersom du ønsker å sjekke noen av studiene på glucomannan kan du sjekke denne siden.


Pluss og minus

+ Gluco Pro bygger på sensasjonen glucomannan

+ Meget god dokumentasjon

+ Unik godkjenning fra European Food Safety Authority

+ Gluco Pro er slankepiller som funker

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)Her finner du tips om flere slankemidler
Her finner du tips om Diet Boost
Her finner du tips om et populært slankeprodukt