Bli slank med Tea Zero

En betydelige økt fettforbrenning som gir et merkbart og sunt vekttap. Det er hva du kan forvente fra Tea Zero, et slankeprodukt som mer enn gjerne anbefales. Det fordi Tea Zero inneholder to av de mest effektive og best dokumenterte slankeingrediensene som finnes, nemlig grønn te og ferske grønne kaffebønner.

Oppgitt slankeeffekt
I følge produktets egne nettsider (se link nedenfor), så er dette først og fremst et slankeprodukt som skal kunne øke fettforbrenningen. Videre skal Tea Zero kunne redusere den mengden fett som dannes fra karbohydratene vi spiser, samt kunne dempe søtsug og sultfølelse. Det er for så vidt troverdige påstander og med hensyn til relevant forskning, så er det mest sannsynlig at Tea Zero vil gi en merkbar økning i forbrenningen av kalorier, samt stimulere fettforbrenningen.

Ingredienser
Begge de aktive ingrediensene i Tea Zero finner vi også i en rekke populære slankepiller, sannsynligvis grunnet den dokumenterte slankeeffekten. Når det gjelder grønn te, så er denne ingrediensen kjent for å øke forbrenningen av kalorier, samt for å stimulere fettforbrenningen ytterligere gjennom å frigjøre fett fra kroppens fettlager. Når det gjelder ferske grønne kaffebønner (Svetol/klorogensyre), så er denne ingrediensen kjent for å øke fettforbrenningen, samt for å redusere mengden karbohydrater som omdannes og lagres som kroppsfett. Videre antas det at begge disse ingrediensene gir Tea Zero en sultdempende effekt.

Dokumentasjon
Dette er som nevnt to av de best dokumenterte slankeingrediensen som finnes og du skal lete lenge etter et slankeprodukt som fremstår mer troverdig enn Tea Zero. Når det gjelder ferske grønne kaffebønner så har blant annet Dr. OZ etter en omfattende studie uttalt at dette er en fettforbrenner som funker. Overbevisende enkeltstudier finnes blant annet på nettstedene ncbi.nlm.nih.gov og biomedcentral.com. Når det gjelder grønn te så er det muligens verdens best dokumenterte naturlige slankeingrediens og studier finnes blant annet omtalt på nettstedet Alt om Slanking og i tidsskriftet Phytomedicine.Plusser og minuser

+ Inneholder to effektive slankeingredienser

+ Dokumentasjon viser at Tea Zero virkelig funker

+ Bør gi forholdsvis raske resultater

- Tea Zero selges kun som abonnementsordning (uten bindingstid)