Herbadril – For effektiv slanking

Dette er slankepiller som de første ukene skal kunne gi et ukentlig vekttap på hele 3 kilo. Den påstanden er nok noe drøy, men at Herbadril kan gi et raskt og ikke minst betydelig vekttap er en troverdig påstand som støttes av troverdig forskning på ingrediensene benyttet i dette slankeproduktet. Faktisk inneholder Herbadril hele 17 ingredienser som på forskjellige måter kan hjelpe deg ned i vekt.
  
Oppgitt slankeeffekt
I følge produsenten skal du ved hjelp av Herbadril kunne oppnå et betydelig vekttap, først og fremst gjennom økt forbrenning av kalorier. Det er en påstand som produsenten underbygger med en sensasjonell canadisk studie som viser en økt forbrenning på opp mot 1000 kalorier pr dag. Vi har i den sammenheng sjekket andre kilder og studien er ekte og opplysningene om økt forbrenning stemmer. I tillegg til økt forbrenning skal også Herbadril kunne øke metthetsfølelsen, bedre fordøyelsen og stimulere fettforbrenningen.


Ingrediensene
Dette er som nevnt slankepiller med hele 17 naturlige ingredienser og en av disse er sennepsfrø som er kjent for å gi en betydelig økt forbrenning av kalorier. Det samme gjelder for en annen ingrediens i Herbadril, nemlig sort pepper. Videre har vi kanel som er kjent for å kunne redusere mengden av det fettlagrende hormonet insulin, gjennom å stabilisere blodsukkeret. Vi har også Nopal som både er kjent for å redusere den mengden fett som tas opp fra maten, samt for å ha en sultdempende effekt. I tillegg inneholder Hebradril både bukkehornkløver og guar gum, to ingredienser som er kjent for sin sultdempende effekt.

Dokumentasjon
Produsenten viser som nevnt til en overbevisende studie som indikerer at Herbadril virkelig kan hjelpe deg ned i vekt. I tillegg har vi funnet en rekke studier som viser at flere av ingrediensene benyttet i Herbadril med all sannsynlighet vil gi en merkbar slankeeffekt. En studie som støtter påstanden om slankeeffekten fra sennepsfrø er publisert i tidsskriftet Annals of Nutrition & Metabolism, mens en tilsvarende studie angående sort pepper er publisert i tidsskriftet Journal of Agricultural and Food Chemistry. Når det gjelder kanel er en overbevisende studie publisert i tidsskriftet Journal of Nutrition and Metabolism, mens slankeeffekten fra Nopal i følge det anerkjente nettstedet Mayoclinic.com er meget godt dokumentert.Plusser og minuser

+ Studier indikerer at Herbadril gir et betydelig vekttap

+ Dette er slankepiller med en helt unik kombinasjon av ingredienser

+ Flere av ingrediensene fremstår som meget effektive

+ Flere av ingrediensene er meget godt dokumenterte

- Det finnes ikke studier på selve produktet Herbadril


- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)Her kan du lese om NediVekt
Her kan du lese om Diet Boost slankepiller
Her finner du slanketips