Bli slank med CoffeeSlender

Et 100 prosent naturlig slankeprodukt som bør kunne gi en betydelig vektreduksjon. Det er en grei beskrivelse av CoffeeSlender, en populær slankekaffe som kan vise til dokumentert slankeeffekt. Både slankeeffekt og dokumentasjon er for øvrig knyttet til ingrediensen ferske grønne kaffebønner som gir oss virkestoffet klorogensyre (Svetol).

Oppgitt slankeeffekt
I følge produsenten er CoffeeSlender et slankeprodukt som først og fremst forhindrer at karbohydrater omdannes til fett, noe som naturlig nok vil kunne gi en merkbar slankeeffekt. Det er en påstand som støttes av en god del forskning, en forskning som også viser at CoffeeSlender kan hjelpe mot overvekt på en annen måte. En rekke studier viser nemlig at denne slankekaffen øker forbrenningen av kalorier og i tillegg stimulerer fettforbrenningen, noe som gir et meget godt grunnlag for varig vektreduksjon.

Les alt om More Woman

Ingredienser
Det er originale grønne kaffebønner som er gir de nevnte helseffektene. Først og fremst vil det si klorogensyre (Svetol) som utvinnes fra disse ubrente kaffebønnene, men CoffeeSlender inneholder også koffein som er kjent for å stimulere fettforbrenningen. Når det gjelder klorgensyre, så har den vist seg å hindre at karbohydrater omdannes til fett, samt å øke kaloriforbrenningen. CoffeeSlender er med andre ord en slankekaffe som både kan redusere mengde kroppsfett som lagres og som kan sørge for at mer lagret kroppsfett forbrennes.

Her kan du lese om slankepiller med ekstrakt fra grønne kaffebønner

Dokumentasjon
Ferske grønne kaffebønner er en av de best dokumenterte slankeingrediensene som finnes, blant annet gjennom en 22-ukers studie omtalt på nettstedet portal.acs.org. Testpersonene som i denne studien gikk ned hele 8 kilo, ved hjelp av ferske grønne kaffebønner. I en annen studie gikk personene som fikk CoffeeSlender også betydelig ned i vekt. Denne studien som er publisert i tidsskriftet Journal of International Medical Research hadde en varighet på 12 uker og testpersonene gikk ned i vekt med mer enn 5 kilo.


Plusser og minuser

+ Coffee Slender er et norskutviklet slankeprodukt

+ Dokumentasjon viser at CoffeeSlender kan gi et betydelig vekttap

+ Klorogensyre er en effektiv og naturlig slankeingrediens

+ Informative nettsider med et flott tilbud

- CoffeeSlender koster i utgangspunktet noen kroner mer enn andre slankeprodukte
r