Coffee Zero – Slankekaffe som funker

Et troverdig slankemiddel som først og fremst stimulerer fettforbrenningen. Det er en grei beskrivelse av Coffee Zero som definitivt fortjener litt positiv omtale. Til tross for manges skepsis til slankepiller og slankekaffe, så er nemlig dette et slankeprodukt som etter all sannsynlighet vil gi et betydelig vekttap. En påstand som støttes av flere uavhengige studier.

Oppgitt slankeeffekt
I følge produsenten skal Coffee Zero kunne hjelpe oss å bli kvitt fett, blant annet gjennom å øke kroppens forbrenning av kalorier. Videre skal Coffee Zero kunne stimulere selve fettforbrenningen, samt ha en dempende effekt på prosessen hvor karbohydrater omdannes til fett. I tillegg skal Coffee Zero ha en dempende effekt på sultfølelsen og dermed hjelpe oss å spise mindre. Den oppgitte slankeeffekten stemmer for øvrig godt overens med resultater fra uavhengig forskninger og studier.

Ingredienser
Klorogensyre er den viktigste ingrediensen i Coffee Zero og den er utvunnet fra ferske grønne kaffebønner. Videre snakker vi her om slankekaffe, noe som naturligvis betyr at koffein også er en ingrediens. Når det gjelder klorogensyre, så er det en slankeingrediens som har fått mye positiv medieomtale og som både gir økt forbrenning, reduserer mengden kroppsfett som produseres, samt demper sultfølelsen. Når det gjelder koffein, så er denne ingrediensen først og fremst kjent for å stimulere fettforbrenningen gjennom å frigjøre fett fra kroppens fettlager.

Dokumentasjon
Som nevnt finnes det en rekke studier som støtter påstanden om at Coffee Zero er et effektivt slankeprodukt og blant annet har den kjente Dr. Oz uttalt at ferske grønne kaffebønner er en fettforbrenner som funker. Av enkeltstudier har vi en 12-ukers studier publisert i tidsskriftet Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal, hvor testpersonene kun ved hjelp av ferske grønne kaffebønner oppnådde en gjennomsnittlig vektreduksjon på hele 7 kilo. I en annen 22-ukers studie oppnådde testpersonene som fikk ferske grønne kaffebønner en gjennomsnittlig vektreduksjon på ca 8 kilo. Denne studien kan finnes publisert på nettstedet ncbi.nlm.nih.gov og omtalt på nettstedet portal.acs.org.


Plusser og minuser

+ Inneholder den meget effektive ingrediensen klorogensyre

+ Dokumentasjon viser at dette er slankekaffe som funker

+ Forholdsvis raske resultater

- Coffee Zero selges kun som abonnementsordning (uten bindingstid)