ChiliSlim – For bedre fettforbrenning

Chilislim er slankepiller som først og fremst bør kunne gi en betydelig økt fettforbrenning og derigjennom en merkbar vektreduksjon. Det fordi dette slankeproduktet inneholder ingredienser som både er effektive og godt dokumenterte i forhold til slanking. Faktisk inneholder Chilislim noen av verdens best dokumenterte slankeingredienser.

Oppgitt slankeeffekt
I følge produsenten skal Chilislim først og fremst kunne øke forbrenningen gjennom å åvirke den energimengden som går til varmeproduksjon (Termogenese), men dette er også slankepiller som skal kunne dempe søtsuget og i tillegg ha en positiv effekt på immunforsvaret. Dersom vi ser på ingrediensene i Chilislim, så er økt fettforbrenning det du først og fremst kan forvente. Både fordi forbrenningen av kalorier økes og fordi selve fettforbrenningen stimuleres.

Vi anbefaler denne artikkelen om Swiss Diet

Ingrediensene
Chilipepper er naturlig nok en viktig ingrediens i Chilislim og denne ingrediensen er først og fremst kjent for å øke den mengden kalorier som går med til kroppens varmeproduksjon. Fordi dette er en betydelig mengde kalorier vil det gjøre utsalg i forhold til vekta. Videre er også dette slankepiller som inneholder den effektive slankeingrediensen grønn te, kjent både for å øke kaloriforbruket, samt for å stimulere selve fettforbrenningen gjennom å frigjøre fett fra kroppens fettlager. I tillegg inneholder Chilislim mineralet krom som er kjent for å kunne dempe søtsuget gjennom å regulere blodsukkeret.

Dokumentasjon
Det finnes lite dokumentasjon på slankeeffekten fra krom, men for grønn te og chilipepper er det motsatte tilfelle. Dette er meget godt dokumenterte slankeingredienser og derfor må Chilislim kunne sies å være et forholdsvis godt dokumentert helseprodukt. Når det gjelder chilipepper finner du en av de mest relevante studiene omtalt på denne siden. Når det gjelder ekstrakt fra grønn te finnes det svært mange studier å velge mellom. Flere av disse er gjennomgått av forskere ved Penn State University som konkluderte med at grønn te kan anbefales til slanking. Relevante studier er blant annet publisert/omtalt i tidsskriftene American Journal of Physiology og Phytomedicine.Plusser og minuser

+ Dette er slankepiller som med all sannsynlighet funker

+ Inneholder forholdsvis godt dokumenterte ingredienser

+ Kombinasjonen av grønn te og chilipepper bør gi et merkbart vekttap

- Vi har ikke funnet studier på selve produktet Chilislim

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)