Bli slank med Algodril

En slankere kropp ved hjelp av økt fettforbrenning. Det er hva Algodril skal kunne sørge for og det er mye som tyder på at dette virkelig er slankepiller som kan hjelpe. Det fordi flere av ingrediensene (krydderne) benyttet i Algodril har dokumentert slankeeffekt, både i forhold til økt forbrenning og demet sultfølelse.
  
Oppgitt slankeeffekt
I følge produsenten er dette slankepiller som først og fremst vil stimulere forbrenningen av kalorier og derigjennom øke fettforbrenningen. Det stemmer for øvrig forholdsvis godt med de ingrediensene som er benyttet, men flere av krydderne benyttet i Algodril er også kjent for andre slankende egenskaper. Det er derfor sannsynlig at Algodril også vil ha en betydelig effekt i forhold til å dempe sultfølelsen. Med bakgrunn i ingrediensene er det også sannsynlig at dette slankeproduktet vil stimulere fettforbrenningen gjennom å frigjøre fett fra kroppens fettceller.


Ingrediensene
Algodril er et slankeprodukt som består av hele 13 forskjellige ingredienser som alle er kjent for å kunne gi en positiv helseeffekt. Videre kan det nevnes at denne sammensetningen av ingredienser er unik og dermed ikke finnes i andre slankepiller. Når det gjelder de nevnte ingrediensene har vi blant annet fennikel som både har vist seg å kunne øke kaloriforbrenningen, samt å kunne frigjøre fett fra kroppens fettceller. Videre har vi kanel som faktisk både kan dempe sultfølelsen og øke forbrenningen, samt rosmarin som også demper sultfølelsen og i tillegg stimulerer fettforbrenningen.

Dokumentasjon
Det finnes ingen tilgjengelige studier på selve produktet Algodril, noe som grunnet kostnadene ved slike studier ikke akkurat er overraskende. Det finnes imidlertid en god del studier som viser at flere av ingrediensene benyttet i Algodril gir en målbar slankeeffekt. En slik studie foretatt på ingrediensen kanel er publisert i tidsskriftet Journal of Nutrition and Metabolism, mens en annen studie foretatt på ingrediensen rosmarin har blitt foretatt ved Nestle Research Center.

Produktet er utgått - Sjekk dette gode alternativet


Plusser og minuser

+ Algodril inneholder en unik kombinasjon av ingredienser

+ Flere av ingrediensene har dokumentert slankeeffekt

+ Dette er et rimelige slankepiller

- Selges kun som abonnement (uten bindingstid)

- Det finnes ikke studier på produktet Algodril

- Salgssidene inneholder lite fakta
  


Her kan du lese om Vital Slank
Her kan du lese om Tea Zero
Her kan du lese om Xenadril
Her kan du lese om Slankedetox
Her kan du lese om Slankemedisin
Her kan du lese om Swiss Diet