Bli slank med Termoloss

Dette er slankepiller som lenge har vært en bestselger og det er ikke tilfeldig. Tre effektive og godt dokumenterte slankeingredienser som alle er kjent for å gi økt fettforbrenning er nemlig det du får med Termoloss. Dersom du ønsker et fettforbrennende slankeprodukt, så er med andre ord Termoloss et meget godt valg. 

Oppgitt slankeeffekt
I følge produsenten kan Termoloss øke kroppens energiforbruk (kaloriforbruk) og sørge for økt forbrenning av kroppsfett. Noe mer presist vil det si at du kan forvente økt metabolisme (forbrenning) som følge av det som kalles metabolsk termogenese. Kort forklart er det den mengden energi som kroppen bruker til varmeproduksjon og det er en betydelig mengde kalorier. En økning i dette energiforbruket vil med andre ord kunne gi en betydelig slankeeffekt.

Ingredienser
Termoloss inneholder en effektiv kombinasjon av tre fettforbrennende ingredienser som er unik på den måten at den i skrivende stund ikke finnes i andre slankepiller. Den første ingrediensen er chilipepper som benyttes i flere andre slankeprodukter og som er kjent for å øke kaloriforbruket gjennom å øke kroppens varmeproduksjon. Den andre ingrediensen i Termoloss er grønn te som både er kjent for å øke kaloriforbrenningen, samt for å frigjøre fett fra kroppens fettlager. Her kan du lese mer om grønn te og slanking. Den tredje ingrediensen i Termoloss er wakame (Fucoxanthin) er kjent for å øke energiforbruket slik at fettforbrenningen øker.

Dokumentasjon
Til tross for at det ikke finnes studier på selve produktet Termoloss, så fremstår dette som et usedvanlig godt dokumenterte slankepiller. Det har nemlig vært utført en rekke studier på de tre nevnte ingrediensene og blant annet kan det nevnes at forskere ved Universitet i Geneve har dokumentert at ekstrakt fra grønn te gir økt kaloriforbrenning. Når det gjelder chilipepper kan det nevnes at positive studier på slankeeffekten har ført til positiv medieomtale. Når det gjelder wakame kan vi nevne en omfattende studie omtalt på nettstedet Livestrong og publisert i tidsskriftet Diabetes, Obesity and Metabolism.Plusser og minuser


+ Unik kombinasjon av slankeingredienser
+ Hele 3 av de mest effektive naturlige virkestoffene som finnes
+ Godt dokumenterte ingredienser
+ Termoloss er slankepiller som ikke på noen måte er en døgnflue 


- Selges kun som abonnement
- Ingen studier på selve produktet TermolossSjekk gjerne slankeproduktene CLA Turbo og Dietbooster