Xenical Orlistat - Slankemedisin på resept

Xenical Orlistat er en reseptbelagt slankemedisin med klinisk bevist effekt som du faktisk kan kjøpe online. Det er helt lovlig, helt trygt og du kan både skaffe resept og kjøpe Xenical Orlistat på samme nettsted. Vel å merke dersom du har et problem med overvekt. Her er en kort gjennomgang av denne slankemedisinen. Nederst på siden finner du info om kjøp og resept.

Oppgitt slankeeffekt
Xenical Orlistat er en slankemedisin som blokkerer over 30 prosent av fettet vi får i oss. Mer presist er det slik at fettet hindres fra å bli brutt ned og så lagret som kroppsfett. I stedet for å tas opp i kroppen blir med andre ord mer enn 30 prosent av fettet ført ut igjen, på en naturlig måte. Dette er mulig fordi virkestoffet Orlistat hindrer enzymene (Lipaser) fra å gjøre jobben sin.

Dokumentasjon
Det stilles naturligvis langt strengere krav til en reseptbelagt slankemedisin, enn det som er tilfelle for slankepiller av typen kosttilskudd. Det er med andre ord ingen grunn til å tvile på at Xenical Orlistat virkelig vil hjelpe mot overvekt, noe som også er klinisk bevist. En av de overbevisende studiene som dokumenterer effekten fra denne slankemedisinen er publisert på nettstedet pharmcom.com. På nettstedet scienceblog.com finner du for øvrig flere relevante og overbevisende studier.

Hvordan bestille Xenical Orlistat?
Denne slankemedisinen kan bestilles online via denne anerkjente nettklinikken som er underlagt Britiske helsemyndigheter og deres svar på det norske legemiddelverket. Videre kan det nevnes at de kun samarbeider med registrerte (godkjente apotek) og kun med EU-registrerte leger. Når det gjelder bestilling finner du utfyllende informasjon ved å følge linken nedenfor, men vi nevner kort at du må fylle ut et online konsultasjonsskjema for å få resept. Mer informasjon om Xenical Orlistat, inkludert mulige bivirkninger finner du også ved å følge linken under. På siden Alt om potensmedisiner finner du informasjon om andre legemidler du lovlig kan bestille online.


Det er dessverre ikke lenger mulig å bestille Xenical. Vi anbefaler nyheten MaxMedix Fettbinder som også blokkerer og fjerner fett og som du kan lese mer om her.


Plusser og minuser

+ Dette er en effektiv slankemedisin

+ Klinisk bevist slankeeffekt

+ Tilgjengelig for online bestilling


- Slankemedisin er naturlig nok dyrere enn reseptfrie slankepiller