Sjekk disse effektive slankeproduktene

Til tross for hva enkelte vil ha oss til å tro, så finnes det slankepiller som funker og dersom du har behov for å gå ned i vekt, er denne typen slankeprodukter et godt hjelpemiddel. Det mener også EU sitt svar på det norske mattilsynet som nylig har godkjent at kosttilskudd med virkestoffet glucomannan anbefales til slanking. Det er imidlertid ikke alle slankepiller som fremstår like troverdige og det er derfor viktig at du velger slankepiller med dokumenter slankeeffekt. Her er en kort omtale av de best dokumenterte reseptfrie slankeproduktene. 

Glucomannan Plus - For garantert effekt
Dette er slankepiller som bygger på ingrediensen konjakrot også kjent som glucomannan. Den store fordelen med denne ingrediensen er at du blir halvmett allerede før du begynner å spise, samt at metthetsfølelsen vil vare lengre etter et måltid. Ellers er det slik at Glucomannan Plus også kan ta til seg å fjerne fett. Legg spesielt merke til at slankeeffekten fra denne slankepillen er meget godt dokumentert. Her finner du vår omtale og muligheten til å bestille dette produktet.

CoffeeForte - Med grønne kaffebønner
Dette er slankepiller som bygger på slankesuksessen grønne kaffebønner. Det betyr at dette CoffeeForte først og fremst er et slankeprodukt for økt fettforbrenning og studier viser et ukentlig vekttap på opp mot 0,5 kilo. Det er mulig fordi grønne kaffebønner både kan øke forbruket av kalorier og samtidig reduseres mengden karbohydrater som tas opp i kroppen. Her finner du vår omtale og muligheter til å bestille CoffeeForte.
  
Raspberry Ketone Advance anbefales
Dette er slankepiller som kan hjelpe deg ned i vekt på flere forskjellige måter og det inkluderer økt fettforbrenning. Med fire aktive ingredienser som alle har dokumentert slankeeffekt kan du forvente deg gode resultater i form av vektreduksjon. Grønn te, grønne kaffebønner, garcinia cambogia og bringebærketoner er de ingrediensene som sørger for slankeeffekten og i tillegg til økt fettoforbrenning kan du forvente følgende. Mindre sultfølelse, mindre søtsug og ikke minst redusert opptak av karbohydrater. Her finner du vår omtale og tips om bestilling av Raspberry Ketone Advance.
     
MaxMedix Fettbinder - CE-sertifisert
Dette er slankepiller som er nye i Norge og som skal virke langt bedre enn konkurrentene. Faktisk skal effekten i følge forskning være mer enn dobbelt så god og det er imponerende. Andre fordeler med dette slankeproduktet er at det er CE-sertifisert, samt at du ikke behøver å tegne abonnement. Legg ellers merke til at MaxMedix Fatbinder inneholder et patentert ekstrakt som er godt dokumentert. Her finner du vår omtale av MaxMedix Fettbinder, samt tilbud og mulighet til å bestille.

Active T5 Plus for bedre forbrenning
Grønn te, chili og mye koffein er blant ingrediensene som sørger for at Active T5 Plus funker og dette er slankepiller som mange benytter i våre naboland. Hovedårsaken til det er selvfølgelig den gode slankeeffekten, men muligheten til å bestille uten abonnement er også noe mange setter pris på. Når det gjelder slankeeffekten er det først og fremst økt fettforbrenning du kan forvente, men dette er også slankepiller som vil gi deg mer energi. Her finner du vår omtale og tips om hvor du kan kjøpe Active T5 Plus.

MetaBurn - Slankenyheten
Dette er slankepiller som både øker kaloriforbrenningen, samt sørger for at fett frigjøres fra kroppens fettlager. Resultatet av denne kombinasjonen blir betydelig økt fettforbrenning, en påstand som støttes av flere uavhengige studier. Legg ellers merke til at Metaburn i løpet av kort tid har blitt en bestselger, mye grunnet de effektive slankeingrediensene grønn te, wakame og chili. Fra den spiselige sjøplanten wakame får vi virkestoffet Fucoxanthin som i følge forskere gir en økt forbrenning på opp mot 20 prosent!! Her finner du vår omtale av MetaBurn, samt muligheter til å bestille.
  
Afrikansk mango - For økt forbrenning
Dette er slankepiller som først og fremst øker fettforbrenningen og i følge studier kan effekten være usedvanlig god. En gjennomsnittlig vektnedgang på 12 kilo var det de overvektigedeltakerne i en 10-ukers studie oppnådde og det er sensasjonelle tall. Mye av forklaringen på den gode effekten er stimuleringen av et viktig fettforbrennende hormon. Her finner du vår omtale av Afrikansk mango samt tips om bestilling


Her er flere omtalte slankepiller og slankeprodukter
Nyttig informasjon
Her finner du nyttige tips om Slanking. Husk ellers at slankepiller og andre kosttilskudd ikke bør benyttes som erstatning for et sunt og variert kosthold. Tips og fakta om et sunt kosthold finner du på Helsedirektoratet.no. Tips om andre andre kosttilskudd finner du på siden denne siden, samt på sidene til Matportalen.

Produktomtaler og andre publiserte artikler er på Slankepiller som funker er forfattet av personer som ikke har relevant helsefaglig kompetanse. Våre artikler bygger utelukkende på informasjon henter fra nettsteder, samt på egne erfaringer og tips fra personer som selv sliter med å gå ned i vekt. Informasjonen vi publiserer er ikke ment som grunnlag for å sette diagnose eller bestemme behandling. Vi understreker at vi ikke selger slankepiller eller andre produkter og at linker til salgssidene kan være affiliatelenker (annonser).