Bli slank med RedXForte

Slankepiller med dokumenterte virkestoffer som med all sannsynlighet kan hjelpe deg ned i vekt. Det er en grei beskrivelse av RedXForte, et slankeprodukt som det absolutt er verdt å se nærmere på. Dette er nemlig slankepiller som både inneholder det patenterte fiberkomplekset NeOpuntia, samt virkestoffer kjent for å gi økt fettforbrenning. 

Oppgitt slankeeffekt
Økt fettforbrenning, dempet søtsug og ikke minst redusert opptak av fett fra maten er det du ifølge produsenten kan forvente fra RedXForte. Når det gjelder den økte fettforbrenningen, så kommer den som følge av at kaloriforbruket økes ved hjelp av RedXForte. Når det gjelder redusert opptak av fett, så er dette slankepiller som kan blokkere en del av fettet vi får i oss fra maten. Faktisk kan RedXForte senke opptaket av fett med nærmere 30 prosent, noe som er en betydelig mengde.

Ingredienser
RedXForte inneholder en unik kombinasjon av slankeingredienser som ikke finnes i andre slankepiller. Riktig nok finnes enkelte av disse ingrediensene i andre produkter, men ikke alle fire. Når det gjelder de fire ingrediensene. Så kan vi begynne med krom som er kjent for å kunne dempe søtsuget, fordi dette stoffet er nødvendig for å føre blodsukker til cellene. Videre har vi Acai som først og fremst er kjent som supermat og som også an bidra til vekttap. I RedXForte finner vi også Fucoxanthin som ifølge forskning kan gi en betydelig økt fettforbrenning, samt NeOpuntia. Det er som nevnt et patentert fiberkompleks som i følge kliniske studier kan redusere kroppens fettopptak med opp mot 28 prosent.

Dokumentasjon
Det er først og fremst ingrediensene Fucoxanthin og NeOpuntia som må kunne sies å ha en godt dokumentert slankeeffekt. NeOpuntia er utviklet, produsert og patentert av anerkjente Bio Serae Laboratories, noe som i seg selv er et kvalitetsstempel. De har blant annet utført omfattende kliniske studier som dokumenterer slankeeffekten fra denne ingrediensen i RedXForte. Når det gjelder Fucoxanthin, så henviser produsenten til en studie foretatt av japanske forskere, som viser en betydelig slankeeffekt fra denne ingrediensen. Flere studier finner du omtalt på nettstedet Livestrong.com.

RedXForte er ikke lenger i salg. Vi anbefaler nyheten MaxMedix Fatbinder som blokkerer minst like mye fett og som du kan lese om i denne artikkelen.


Plusser og minuser

+ Inneholder det patenterte stoffet NeOpuntia

+ Informativ salgsside

+ Inneholder den fettforbrennende ingrediensen Fucoxanthin

+ Forholdsvis godt dokumentert

- Selges kun som abonnement 


- Dokumentasjon på påstått slankeeffekt fra Acai er umulig å finne

- Det finnes ikke egne studier på selve slankepillen RedXForteSjekk gjerne våre tips om Powerburn
Sjekk gjerne våre tips om YES
Sjekk våre tips om Orbislim