Nova Slim - Det trygge valget

Nova Slim er slankepiller som inneholder tre velkjente og ikke minst veldokumenterte ingredienser, noe som betyr at dette må kunne betegnes som et trygt valg. At Ingrediensen i Nova Slim kan hjelpe deg ned i vekt må rett og slett kunne sies å være udiskutabelt. Hvor mye slankehjelp du vil få er imidlertid et annet spørsmål.

Oppgitt slankeeffekt 
I følge produsenten, er Nova Slim en slankepille som både skal kunne hjelper deg med fettforbrenningen og med antallet kalorier du får i deg. Noe mer presist vil det si at dette er slankepiller som inneholder appetittdempende virkestoffer, som kan gi en betydelig reduksjon i mengden kalorier som tas opp i kroppen og lagres som fett, samt som kan gi en merkbar økning i forbrenningen. Legg i tillegg merke til at Nova Slim inneholder en rekke viktige næringsstoffer som proteiner og vitamin B12, med flere.

Ingredienser
Nova slim inneholder som nevnt tre velkjente slankeingredienser og disse er HCA (Hydroxycitric-acid), spirulina og grønn te. Når det gjelder HCA, så er det en ingrediens som er kjent for å gi økt fettforbrenning. Når det gjelder spirulina, så er det en ingrediens som er kjent for å dempe matlysten. Når det gjelder grønn te så er det en ingrediens som først og fremst er kjent for å gi økt fettforbrenning, men også for å kunne virke dempende på appetitten. Legg for øvrig merke til at ekstrakt fra grønn te er en meget populær slankeingrediens som benyttes i en lang rekke slankepiller.

Dokumentasjon
Det finnes dessverre ikke studier på selve produktet Nova Slim, noe som er vanlig for slankepiller og som skyldes de store kostnadene ved slike studier. Men, det finnes en lang rekke studier på ingrediensene benyttet i Nova Slim. Blant annet kan det nevnes at forskere ved Penn State Universitetet i USA har foretatt en gjennomgang av studier på grønn te og konkludert med at denne ingrediensen gir økt fettforbrenning. Videre kan vi nevne en omfattende klinisk studie, publisert i det anerkjente amerikanske tidsskriftet The Bariatrician, som viser at HCA gir en betydelig slankeeffekt. Ellers anbefales denne siden med omtaler av slankedietter.

Nova Slim produseres ikke lenger. Her kan du lese om et godt alternativ

Plusser og minuser

+ Meget informativ nettside

+ Rimelige priser og godt tilbud

+ Inneholder ekstrakt fra grønn te

+ Veldokumenterte ingredienser

- Selges kun som abonnement

- Studier på selve produktet Nova Slim finnes ikke


  • Her finner du flere slankeprodukter
  • Her finner du vår omtale av Dietbooster
  • Her finner du vår omtale av NediVekt
  • Her finner du vår omtale av Orbislim
  • Her finner du vår omtale av Vektburn
  • Her finner du vår omtale av Hodia Slankeplaster