Bli slank med Chili Burner

Hvor mye slankere du kan bli med Chili Burner er det vanskelig å svare på. Men, at dette er slankepiller som vil gi en merkbar slankeeffekt er rimelig sikkert. Det fordi chili Burner inneholder flere ingredienser med dokumentert slankeeffekt. Her er en kort gjennomgang av dette slankeproduktet, samt link til det beste tilbudet på Chili Burner.

Oppgitt slankeffekt
Økt fettforbrenning og bedre fordøyelse er du du i følge produsenten kan forvente fra Chili Burner. Videre er dette slankepiller som skal kunne gi et forholdsvis raskt vekttap og som inneholder en rekke viktige vitaminer og mineraler. Med utgangspunkt i ingrediensene benyttet i Chili Burner, er dette slankepiller som først og fremst vil øke forbrenningen av kalorier og på den måten sørge for økt fettforbrenning.

Sjekk vår omtale av Xenical, reseptbelagte slankepiller som kan kjøpes online

Ingredienser
Flere av ingrediensene benyttet i Chili Burner er også benyttet i andre slankepiller, men den kombinasjonen som du får med dette slankemiddelet er unik og således spennende. Når det gjelder ingrediensene, så er naturligvis en av disse chilipepper som er kjent for å øke kaloriforbruket gjennom det som kalles metabolsk termogenes (kroppens varmeproduksjon. Videre har vi ekstrakt fra grønn te som både har vist seg å øke kaloriforbruket, samt å stimulere fettforbrenningen gjennom å frigjøre fett fra kroppens fettceller. Ellers inneholder også Chili Burner ingefær som er kjent for sine fettforbrennende egenskaper og dill som er kjent for å kunne gi en rekke helsefordeler.


Dokumentasjon
Ingrediensene benyttet i Chili Burner må kunne sies å være forholdsvis godt dokumentert og spesielt ekstrakt fra grønn te har vært gjenstand for mye forskning og overbevisende studier er blant annet publisert i tidsskriftet American Journal of Clinical Nutrition. Ellers nevnes det at en av flere studier som viser at chilipepper er en effektiv slankeingrediens er publisert i tidsskriftet British Journal of Nutrition, samt at du kan lese mer om slankeeffekten fra ingefær på denne siden. Her kan du lese om legemider på nett.


Plusser og minuser

+ Inneholder velkjente og til dels effektive slankeingredienser

+ Inneholder forholdsvis godt dokumenterte ingredienser

+ Rimelige priser og ingen bindingstid

- Vi har ikke funnet studier på selve produktet Chili Burner

- Selges kun som abonnement