Bli slank med Rawburn

Med Rawburn får du ikke bare slankepiller, men også tilgang til en rekke nyttige hjelpemidler, noe som inkluderer treningsprogrammer, online support/coaching, kokebøker og slanketips, med mer. Dette er med andre ord et noen annerledes slankeprodukt og det fremstår i utgangpunktet som interessant. Men, her konsentrerer vi oss om slankepiller og nedenfor finner du informasjon om slankepillen Rawburn. 

Oppgitt slankeeffekt
Økt fettforbrenning er i følge produsenten det du kan forvente fra Rawburn. Videre opplyses det om at disse slankepillene både skal gi et forholdsvis raskt vekttap, samt sørge for sunn slanking. Det stemmer for så vidt, fordi økt fettforbrenning er en sunn form for slanking som gir gode muligheter til varig vekttap, men det betinger naturligvis at Rawburn virkelig har en fettforbrennende effekt. Når det gjelde røkt fettforbrenning, skal den for øvrig komme som et resultat av at virkestoffene i disse slankepillene øker forbrenningen av kalorier. Legg ellers merke til at Rawburn inneholder virkestoff som skal kunne regulere matlysten og dermed gjøre det enklere å unngå overspising.


Ingredienser
Rawburn er et slankeprodukt som bygger på den etter hvert velkjente slankeingrediensen ferske grønne kaffebønner, en naturlig ingrediens som gir oss klorogensyre også kjent som svetol. Det er en populær slankeingrediens både fordi den er kjent for å øke kaloriforbrenningen, samt fordi den er kjent for å kunne redusere mengden karbohydrater som tas opp fra maten og lagres som kroppsfett. Det nevens også at klorogensyre sannsynligvis har en dempende effekt på appetitten, gjennom å stabilisere blodsukkeret.


Dokumentasjon
Studier på Rawburn finnes foreløpig ikke, men det finne en god del dokumentasjon på ingrediensen klorogensyre (ferske grønne kaffebønner). Faktisk må denne ingrediensen kunne sies å ha en godt dokumentert slankeeffekt, noe som nok er grunnlaget for en god del positiv medieomtale. Blant annet har denne ingrediensen fått positiv omtale på nettsidene til Discovery Channel og i tillegg har den populære legen Dr. Oz omtalt ferske grønne kaffebønner som "fettforbrenneren som funker". Av enkelt studier kan det nevnes en troverdig studie ledet av forskeren Hiroshi Shimoda som finnes publisert på nettstedet BioMedCentral. Konklusjonen fra denne studien var at ekstrakt fra grønne kaffebønner beviselig øker forbrenningen.

Det er ikke lenger mulig å bestille Rawburn. Et meget godt alternativ som anbefales er denne slankekaffen som også bygger på ferske grønne kaffebønner. Et annet godt alternativ er disse nye slankepillene som inneholder grønn kaffe ekstrakt.

Plusser og minuser

+ Tilgang til nyttige online hjelpemidler 

+ inneholder det godt dokumenterte virkestoffet klorogensyre 

+ kan sannsynligvis hjelp deg ned i vekt 

- Det finnes ikke studier på selve produktet Rawburn 

- Dårlige salgssider med mangelfulle opplysninger 

- Det opplyses ikke om eventuell bindingstid og heller ikke om priser for videre abonnement, noe som både er uvanlig og litt mistenkelig. Vær med andre ord forsiktig og spesielt oppmerksom på betingelser og priser.